TAČI OSUDIO GOVOR MRŽNJE PROTIV IZRAELA: OŠTRO reagovao na izjave Visara Korenice
Foto: Fonet

oglasio se predsednik kosova

TAČI OSUDIO GOVOR MRŽNJE PROTIV IZRAELA: OŠTRO reagovao na izjave Visara Korenice

Kandidat Samoopredeljenja za gradonačelnika Orahovca Visar Korenica je na svom fejsbuk profilu rekao da će država Izrael nestati sa lica zemlje, prenela je Gazeta Ekspreš

Objavljeno:

Predsednik Kosova Hašim Tači osudio je danas podstrekački govor kandidata Pokreta Samoopredeljenje za gradonačelnika Orahovca protiv izraelskog naroda i države. Tači je rekao da su takve izjave neprihvatljive.

"Izjave na etničkoj, verskoj i kulturološkoj osnovi upućene protiv izraelskog naroda i države, koja je podržavala Kosovo u svim periodima, neprihvatljive su", rekao je Tači.

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ORAHOVCA POZVAO NA UNIŠTENJE IZRAELA: Nestaćete sa lica zemlje!

Tači je rekao da su izjave zvaničnika Samoopredljenja suprotne kosovskoj tradiciji i kulturi, i pozvao sve da se distanciraju od govora mržnje.

Ambasada Izraela je danas zatražila od prestavnika kosovskih institucija da se ograde od govora mržnje kandidata za gradonačelnika Orahovca.

Kandidat Samoopredeljenja za gradonačelnika Orahovca Visar Korenica je na svom fejsbuk profilu rekao da će država Izrael nestati sa lica zemlje, prenela je Gazeta Ekspreš.

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.