Zbog skandiranja Kosovo je Srbija, Hrvat i Albanac prekinuli meč protiv Lokomotive! (VIDEO)
Foto: Reuters/maxim Zmeyev

ŽALILI SE NA RASIZAM

Zbog skandiranja Kosovo je Srbija, Hrvat i Albanac prekinuli meč protiv Lokomotive! (VIDEO)

Igrači albanskog kluba zatražili su od arbitra da prekinu utakmicu zbog povika navijača ruske ekipe, a najavili su i žalbu UEFA
Objavljeno: 15:33h

Albanski klub Skenderbeg će se žaliti UEFA zbog, po njima rasističkog ponašanja navijača moskovske Lokomotive, koji su tokom meča u Ligi Evrope skandirali "Kosovo je Srbija". Utakmica je čak na kratko bila i prekinuta i to na zahtev gostujućih igrača Hrvata Marka Radaša i Albanca Bernarda Beriše. Oni su tražili od arbitra da prekinu meč dokle god ne prestane skandiranje sa tribina, što je izraleski sudija i učinio. - Bilo je neprijatno zbog incidenta. Ja sam iz Hrvatske, ali sam u Skenderbegu već pet godina. Bio sam dirnut kada sam čuo povike. Mi imamo mnogo igrača sa teritorije Kosova u našem timu kojima sigurno nije prijalo što su čuli rasističke povike. Ja sam prišao sudiji i rekao mu da je to čist rasizam - izjavio je Radaš za albanske medije.

Tifozët e Lokomotiv Moskës nuk ndalen me ofendime drejtë shqiptarëve. “Kosova është Serbi’ dhe ‘Vritni, vritni shqiptarët’, ishin koret që nuk ndalen nga tifozëria vendase.

Posted by Telegrafi Sport on Thursday, October 1, 2015
upozorio organizatora da će prekid biti definitivan ukoliko ne prestane skandiranje

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.