Bratski nož u leđa: Crna Gora će glasati za prijem Kosova u UNESKO!

stari je to izdajnik

Bratski nož u leđa: Crna Gora će glasati za prijem Kosova u UNESKO!

- Kad god mu se ukazala prilika da uradi nešto protiv Srbije, on je to uradio. Od rušenja zajedničke države do priznavanja Kosova - kaže Andrija Mandić
Objavljeno:

Jedan pod lidera crnogorske opozicije Andrija Mandić izjavio je za Radio S da postoje naznake da će Crna Gora podržati zahtev za prijem Kosova u Unesko, optužujući crnogorskog premijera Mila Đukanovića da stalno šteti interesima Srbije. Da li će Unesko srpske manastire predati u ruke Albancima? (FOTO) - Kad god mu se ukazala prilika da uradi nešto protiv Srbije, on je to uradio. Od rušenja zajedničke države, priznavanja Kosova, a sada postoje najave da će podržati članstvo Kosova u Unesku - rekao je Mandić.

DržavnI i crkveni vrh jedinstveno: "NE" Kosovu u Unesku! Mandić je rekao da je Đukanović gradio svoj politički imidž kao vodeći protivnik Srbije. Izvršni odbor Uneska danas raspravlja o članstvu Kosova u toj organizaciji, a Crna Gora je jedna od 58 članica tog odbora. Crna Gora nije podržala inicijativu da se raspravlja o članstvu Kosova. (Espreso.co.rs / RadioS.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.