NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA DANAS PUNI 27 GODINA: Njena kombinacija OSTAVLJA BEZ DAHA, izgleda kao MILION DOLARA!
Foto: Instagram

slavlje

NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA DANAS PUNI 27 GODINA: Njena kombinacija OSTAVLJA BEZ DAHA, izgleda kao MILION DOLARA!

Grozdanovićeva se do sada istakla ozbiljnim političkim angažmanom, stavovima, radom i ciljevima, a već uživa u ogromnoj podršci i poštovanju od naroda.

Objavljeno: 21:20h

Ana Grozdanović, koja spada u red najlepših političarki na domaćoj sceni danas slavi 27. rođendan, a skoro da nema onih koji mogu ostati ravnodušni na njenu prirodnu i nestvarnu lepotu i šarm.

Ona je danas tom prilikom dobila pregršt čestitki, poklona i komplimenata, a sada je potpuno oduševila večerašnjim stajlingom namenjenim za njeno gala slavlje.

Mlada političarka je blistala u crnoj kombinaciji koja je sjajno istakla njenu zavidnu figuru i izgled i time opravdala titulu "najlepše srpske političarke", a komplimenti i oduševljeni komentari su se ređali. Vidno raspoložena i srećna Ana je po svemu sudeći uveliko spremna da u velikom stilu proslavi svoj rođendan, a već je poznata kao neko ko uvek atmosferu dovede do usijanja bilo gde da se pojavi.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Grozdanovićeva se do sada istakla ozbiljnim političkim angažmanom, stavovima, radom i ciljevima, a već uživa u ogromnoj podršci i poštovanju od naroda. Bavi se takođe i humanitarnim radom, te shodno tome često izlazi na ulice kako bi pomogla i usrećila svoj narod. Na socijalnim mrežama je prati veliki broj ljudi i važi za jednu od velikih nada političke scene. Važno je napomenuti da je Ana i majka jednog dečaka, ali isto tako je i dokaz da žena kada hoće može biti uspešna na svim poljima i aspektima.

U političke vode ušla je kao mlada devojka, a poverenje socijalistima poklonila je jer joj se dopao politički program stranke, a potom i zbog tradicije i od tada kreće njena istorija.

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.