MARKO ĐURIĆ ZA ESPRESO: Vacić iz 1389 nije moj savetnik, to je izmišljotina!
Foto: Fonet

nije istina

MARKO ĐURIĆ ZA ESPRESO: Vacić iz 1389 nije moj savetnik, to je izmišljotina!

Direktor Kancelarije za KiM rekao je da se oni koji nemaju šta da mu zamere, bave izmišljotinama
Objavljeno: 12:30h

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić rekao je za Espreso da je pominjanje Miloša Vacića portparola desničarskog pokreta "1389" kao njegovog savetnika u stvari "izmišljotina i kleveta" koja se pojavila u medijima, jer, kako kaže, nema šta drugo da mu se prebaci.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Što se tiče Miloša Vacića, dovoljno je da odete na zvanični sajt Kancelarije za KiM i da vidite ko su moji saradnici, izabrani na vladi - rekao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, kada neko nema za šta da vas napada posle tri godine mukotrpnog rada i borbe i četiri i po godine u pregovorima, onda se bavi izmišljotinama i glupostima.

foto: Fonet

- Pogledajte i sistematizaciju Kancelarije za KiM kao službe vlade, gde se vidi da ne postoje savetnici. To su izmišljotine i klevete - rekao je Đurić. O Vacićevom angažmanu u toj instituciji ovih dana su pisali mediji, a sam Vacić je za pojedine potvrdio da je savetnik, ne želeći da otkrije kako je došlo do toga.

foto: Dado Djilas

- Jeste, savetnik sam Marka Ðurića, ali ne smem ništa više da kažem, nisam ovlašćen da dajem izjave, pozovite informativnu službu Kancelarije - rekao je za medije Vacić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.