SLUŠAJ MALI, PREBIĆU TE SAD: Odbornik Dveri kaže da mu je ovako pretio odbornik SNS!
Foto: Dragana Udovičić

šta reći?

SLUŠAJ MALI, PREBIĆU TE SAD: Odbornik Dveri kaže da mu je ovako pretio odbornik SNS!

Odbornik Dveri Aleksandar Božović obratio se pismom javnosti u kome je optužio odbornika SNS - a Miodraga Jaćimovića da mu je pretio
Objavljeno: 10:07h

Odbornik Dveri Aleksandar Božović obratio se pismom javnosti u kome je optužio odbornika SNS - a Miodraga Jaćimovića da mu je pretio.

Kako navodi u pismu, istražni organi su došli u Skupštinu grada kako bi napravili službenu belešku. Pismo prenosimo u celosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Poštovani sugrađani, ja Aleksandar Božović, običan smrtnik, običan građanin, humanitarac, zaštitnik i borac za prava omladine i građana uopšte, mladi preduzetnik, predsednik Pokreta srpske omladine i odbornik Srpskog pokreta Dveri, imam obavezu da se obratim javnosti, povodom jednog vrlo neugodnog i po moju ličnu bezbednost opasnog događaja koji se dogodio 26. januara u sali Skupštine grada Čačka, na redovnoj sednici Skupštine grada, a malo nakon početka sednice. Naime, dočekao sam to da u svojih 28. godina kao mlad čovek, doživim, da mi se odbornik vladajuće koalicije i odbornik Srpske napredne stranke, gospodin Miodrag Jaćimović koji je ujedno i daleko stariji od mene, obrati uvredljivo bez konkretnog razloga i ujedno iznosi niz vrlo oštrih, glasnih, i srčanih pretnji sa svog mesta, a u trenutku dok sam prolazio kroz salu Skupštine grada, upućen prema svom mestu, gde se nalazi odbornička grupa Srpskog pokreta Dveri, čiji sam ja član. Gospodin Jaćimović mi se obratio sledećim rečima “Slušaj mali, nemoj više da sam čuo da mi ime pominješ, PREBIĆU TE SAD!”. Bio sam blago rečeno u šoku, kako ja, tako i brojni prisutni koji su taj agresivni nastup odbornika SNS-a. videli! Takve i slične pretnje, pomenuo je u nekoliko navrata, u svega par sekundi, ali jednako oštro i srčano. Jednostavno, na tako nešto, morao sam odreagovati u svoju zaštitu. Nakon toga, vidno uznemiren, pozvao sam policiju u hol Skupštine grada i dao izjavu vezano za ovaj nemili događaj, jer sam smatrao da mi je bezbednost ugrožena što i sada smatram. Ja ne znam, da li je iko ikada nekome pretio ovako, u televizijskom prenosu koji se dešava uživo, pred brojnim svedocima među odbornicima u samoj sali, ali i pred brojnim građanstvom koje uživo prati Skupštinu pored televizijskih ekrana i još uvek se pitam, čime sam ja ovako nešto zaslužio?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.