STIGLO IZVINJENJE SNS: Sve je bilo greška, kaže vođa naprednjaka u Leskovcu!
Foto: Nebojša Mandić, Beta

dešava se!

STIGLO IZVINJENJE SNS: Sve je bilo greška, kaže vođa naprednjaka u Leskovcu!

Pokret Dveri optužio je SNS za kršenje dečjih prava zbog stranačkih kalendara
Objavljeno: 16:19h

Lider SNS - a u Leskovcu i gradonačelnik ovog grada Goran Cvetanović izjavio je danas da su se stranački kalendari u jednom malom broju dečjih paketića našli greškom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pokret Dveri optužio je nešto ranije SNS za kršenje dečjih prava jer su stranački aktivisti u jednom od 11 dečjih vrtića u Leskovcu našli u novogodišnjim dečjum pakteićima.

DELILI DECI PAKETIĆE SA SNS KALENDARIMA: Skandal u vrtiću u Leskovcu!

Cvetanović podseća da su aktivisti te stranke tokom novogodišnjih i božićnih praznika podelili preko 3.000 paketića, deci po mesnim zajednicama, u bolnici i dečjem dispanzeru, kupljenim isključivo novcem članova SNS.

- Nisam gledao sadržaj paketića niti ih pakovao, niti kontrolisao, osim što sam zamolio da sadržaj bude što raznovrsniji. Moguće je da je negde došlo do greške. Mi smo podelili preko 3.000 paketića, a ja bih bio veoma srećan da sam video bilo koju opozicionu stranku u Leskovcu da je podelila po nekoliko paketića deci, u skladu sa svojim mogućnostima. Međutim, to se nije desilo, ali se zato traži bilo koji povod za kritiku onih koji su izdvojili novac i nedeljama obilazili decu u gradu i po selima, u najudaljenijim mestima - kaže Cvetanović i dodaje da pri podeli paketića nije bilo nikakve selekcije dece.

U loklanoj samoupravi dodaju da je gradonačelnik Cvetanović povodom školske slave Svetog Save, posetio više osnovnih škola na području grada i darivao učenicima paketiće koji su kupljeni donatorskim sredstvima.

Bonus video:

ESPRESO TVITER Miša Vacić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.