IZ ŠTABA VUKA JEREMIĆA: Izlaznost na izborima 57 odsto, zabeležene mnoge nepravilnosti!
Foto: Espreso.co.rs

prva procena

IZ ŠTABA VUKA JEREMIĆA: Izlaznost na izborima 57 odsto, zabeležene mnoge nepravilnosti!

Portparol Vuka Jeremića rekao je i da su izbore obeležile brojne nepravilnosti
Objavljeno: 20:22h

Do 19 sati na predsedničkim izborima glasalo je 50,8 odsto, a do kraja oko 57 odsto upisanih birača, rečeno je novinarima u štabu Vuka Jeremića.

- Ovi podaci su dobijeni od naše autonomne mreže koja je pokrila sve. Kao da nije dovoljno što je cela kampanja protekla u mraku, kao da nije dovoljno što su bile mnoge nepravilnosti, nego je i danas bilo svega toga. Najgrublje povrede su bile u Požarevcu, gde je gradonačelnik obilazio biračka mesta, pretio... - rekao je Nikola Jovanović, portparol tima Vuka Jeremića.

U Ćićevcu, je, po njegovim rečima, zabelećen "bugarski voz", u drugim mestima batinaši koji su pretili, na Vračaru preko 400 osoba se prijavilo van biračkog mesta, i to otvara mesta zloupotrebama. Aktivisti SNS primećeni su na mnogim mestima kako kupuju glasove i to za novac. U Somboru je razlupana glasačka kutija. Glasali su i bez lične karte, u Kragujevcu nisu kutije bile pečatirane, na Kosovu su zabeležene neverovatne nepravilnosti, više puta su glasali neki, zamenik Marka Đurića lično je pretio glasačima... Uprkos svemu zahvalni smo svim građanima koji su iskoristili svoje pravo, i glasali za našeg kandidata. Nadamo se dobrim rezultatima, imamo naše nezavisno brojanje od strane posmatrača, nećemo dozvoliti izbornu krađu - rekao je Jovanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.