DEFINITIVNO ODLUČIO: Saša Janković osniva pokret ili stranku!
Foto: Printscreen/Youtube

odluka je pala

DEFINITIVNO ODLUČIO: Saša Janković osniva pokret ili stranku!

Večeras je pala odluka: Saša Janković nastavlja političku karijeru i uskoro će osnovati pokret ili stranku, prenosi "Blic".
Objavljeno: 07:51h

Prema nezvaničnim informacijama, Janković se večeras sastao sa najbližim saradnicima iz "Apela 100" i razgovarao s njima o tome na koji način da nastavi političko delovanje, a najviše govornika se založilo za osnivanje političkog pokreta ili stranke.

- Više od 30 govornika je na sastanku sa Jankovićem reklo da ideja koja je dobila podršku 17 odsto građana ne sme da propadne, da borba za vrednosti koje je izneo Janković ne sme da stane i da tu energiju treba dalje razvijati u celoj Srbiji - rekao je za "Blic" jedan od učesnika sastanka.

Naš izvor kaže da je dogovoreno da "političku borbu treba nastaviti kako bi energija koja je iskazana na ovim izborima poentirala na nekim sledećim".

- Oblik budućeg delovanja, da li će to biti pokret ili stranka, biće dogovoren na narednim sastancima, kada se slegnu utisci upravo održanih predsedničkih izbora - kaže izvor "Blica".

Drugi izvor "Blica" iz Jankovićevog okruženja kaže da je planirano da se saradnja sa Demokratskom strankom nastavi, "ali kao dve različite političke opcije".

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.