DUPLIRAJU SE KAZNE ZA PARKIRANJE NA MESTIMA ZA INVALIDE: Evo koliko će građani plaćati prekršaj, PALA ODLUKA
Foto: beta jadranka ilic, Petar Lazović, Espreso

javljeno je

DUPLIRAJU SE KAZNE ZA PARKIRANJE NA MESTIMA ZA INVALIDE: Evo koliko će građani plaćati prekršaj, PALA ODLUKA

Kada je reč o kazni ona će se pooštriti i umesto dosadašnjih 5.000 iznosiće 10.000 dinara

Objavljeno:

Skupština Srbije usvojila je danas predlog da se poveća kazna za građane koji svoja vozila parkiraju na parking mesta rezervisana za invalide. Kada je reč o kazni ona će se pooštriti i umesto dosadašnjih 5.000 iznosiće 10.000 dinara.

-Nikada ne biste poželeli da budete na njihovom mestu! Ipak, ima ljudi koji često zauzimaju mesto invalidima. Danas smo usvojili predlog Zakona o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima koji, između ostalog, podrazumeva duplo veće kazne za parkiranje na mestima za invalide. Ovom bitnom izmenom staje se na put bahatim pojedincima koji su, parkirajući svoja vozila na mesta obeleženim za invalide, otežavali život i normalno funkcionisanje našim sugrađanima sa posebnim potrebama- stoji na Instagram stranici.

Bonus video: HAOS U SKUPŠTINI JE SVESNO NAPRAVLJEN, ŽELE OBNOVITI PROTESTE Stanković analizira: Vlast nema krizu poverenja u javnosti!

00:49

HAOS U SKUPŠTINI JE SVESNO NAPRAVLJEN, ŽELE OBNOVITI PROTESTE Stanković analizira: Vlast nema krizu poverenja u javnosti!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.