DONETA ODLUKA? Ako Vučić zamrzne funkciju u stranci, SNS će voditi Stefanović! (FOTO)
Foto: Printskrin Tviter / Milutin Mladjenovic

prvi na listi!

DONETA ODLUKA? Ako Vučić zamrzne funkciju u stranci, SNS će voditi Stefanović! (FOTO)

Nebojša Stefanović, sadašnji ministar unutrašnjih poslova, prvi je na listi da zauzme mesto lidera Srpske napredne stranke
Objavljeno:

Ukoliko sadašnji predsednik SNS Aleksandar Vučić po polaganju zakletve za predsednika Srbije bude zamrzao čelno mesto u partiji, najveće šanse da ga zameni na toj poziciji ima Stefanović.

- U Stefanovića Vučić ima veliko poverenje, ali i do sada je pokazao organizacione sposobnosti radeći u Beogradu - smatraju u SNS.

foto: Printscreen / N1

U prilog tezi promocije Stefanovića kao budućeg šefa stranke svedoči i poslednjih nekoliko dana. Ministar je i javno prisutan uvek uz Vučića, a po objavljivanju rezultata ponovljenih izbora pre tri dana, svoje zadovoljstvo Vučić je iskazao i tako što je zagrlio Stefanovića i privio ga na grudi.

foto: Printskrin Tviter / Milutin Mladjenovic

Mogućnost da Stefanović bude novi šef stranke otvorila je polemiku unutar SNS da li to znači da će ostati i na funkciji u MUP ili će ga neko zameniti. Zasad nije moguće dobiti preciznu informaciju, ali ukoliko bi Stefanović dobio u zaduženje isključivo stranku, spekuliše se da bi policija u tom slučaju pripala

Bratislavu Gašiću, nekadašnjem ministru vojnom.

foto: Fonet

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.