VUČIĆ: "Kurti je večeras optužio mog prvenca Danila da je učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj"
Aleksandar i Vučić, Foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

OGLASIO SE

VUČIĆ: "Kurti je večeras optužio mog prvenca Danila da je učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj"

Vučić je saopštio da je Aljbin Kurti optužio porodicu srpskog predsednika, njegovog sina, Danila Vučića, da je nekako učestvovao u, kako je Kurti naveo, terorističkom napadu u Banjskoj

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", gde se oglasio povodom najnovijih u nizu laži od strane premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija usmerenih ka porodici srpskog predsednika.

Naime, Vučić je saopštio da je Aljbin Kurti optužio porodicu srpskog predsednika, njegovog sina, Danila Vučića, da je nekako učestvovao u, kako je Kurti naveo, terorističkom napadu u Banjskoj.

- Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše meta - napisao je predsednik Vučić i dodao:

- Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN. Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako , junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišes srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan. A, Šolaku i domaćim kriminalcima, kojima Kurti uređuje medije, samo poručujem da Srbiju neće pobediti - piše u objavi predsednika Srbije.

Bonus video:

08:00

SRPSKO JEDINSTVO PODRIVAJU ONI KOJI KAŽU DA JE BANJSKA MESTO ZA REGRUTOVANJE SRBA! Obrknežev: U UN imamo prijatelje

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.