Ana Brnabić dala potpis podrške izbornoj listi SNS
Ana Brnabić, Foto: : Printscreen/PINK

politika

Ana Brnabić dala potpis podrške izbornoj listi SNS

Ana Brnabić dala je svoju podršku očekivano SNS listi

Objavljeno:

Poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić dala je večeras potpis podrške izbornoj listi SNS na vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Ana Brnabić je izjavila da je sve što je do sada urađeno u zemlji tek poluvreme i da Srbiju čeka dalji napredak i razvoj u svim segmentima.

Ona je naglasila da je prelepo videti da je večeras došlo više ljudi nego 2022. godine da pruži podršku naprednjačkoj listi.

Ana Brnabić
Ana Brnabićfoto: Printscreen/Instagram/AnaBrnabic

"Veća je gužva i čini mi se bolja atmosfera. Kada sam dolazila ovde da svojim potpisom podržim našu listu, razmišljala sam još jednom zbog čega mi sve ovo radimo i za šta se borimo, i samo na putu do ovde vidim šta smo uradili i šta je ostalo za nama kao što je Prokop i novi Klinički centar Srbije. Tu je i Beograd na vodi, Ložionica", rekla je Brnabić. Brnabić je rekla da preostaje još mnogo stvari koje je potrebno uraditi, kao što je EXPO 2027. i proširenje Naučno - tehnoloških parkova.

"Treba da dođemo i do cilja koji smo kao SNS jasno rekli - to je prosečna plata u Srbiji 2027. godine 1.400 evra i prosečna penzija od više od 600 evra, minimalac u Srbiji od 650 evra", rekla je Brnabić.

Beograd ne sme da stane i Srbija ne sme da stane, poručila je Brnabić Brnabić je potpisala podršku u opštinskom odboru SNS Savski Venac, kao i funkcioneri SNS Goran Vesić i Zoran Gajić.

Za predaju izbornih lista potrebno je prikupiti najmanje 10.000 overenih potpisa građana.

Bonus video:

06:27

Prmijerka Brnabić poslala poruku iz Brisela

(Espreso/ Telegraf.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.