Dačić: Saradnja SPS-a i SNS-a nakon izbora je garant stabilnosti i sigurnosti za građane
Ivica Dačić, Foto: Promo

IZBORI 2023.

Dačić: Saradnja SPS-a i SNS-a nakon izbora je garant stabilnosti i sigurnosti za građane

Dačić je istakao da će građani birati između Srbije koja raste, napreduje i štiti Kosovo i Metohiju i i onih koji žele da zaustave sve što je do sada urađeno

Objavljeno:

„SPS je ubediljivo druga partija po snazi u Srbiji i sidro stabilnosti u svakom smislu, i oko Kosova i Metohije, ekonomije, ali i standarda naših građana. Narod to prepoznaje i ceni i zato naša podrška raste iz godine u godinu, a partnerstvom sa predsednikom Vučićem nastavićemo da radimo u interesu Srbije i nakon ovih izbora“, poručio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Govoreći o predstojećim izborima, Dačić je istakao da će građani birati između Srbije koja raste, napreduje i štiti Kosovo i Metohiju i i onih koji žele da zaustave sve što je do sada urađeno.

„Izbor je lak. Možemo da imamo Srbiju koja brine o svojim ljudima, kao što radi sve ovo vreme, ili možemo da imamo Srbiju koja ne zna gde ide, gde su joj granice i kako da štiti ono što je njeno. Naša koalicija je garant stabilne Srbije, one Srbije u kojoj nema neizvesnosti ni za posao, ni za budućnost naše dece, ni za naš suverenitet”, rekao je Dačić u intervjuu za Telegraf.rs.

On je podsetio da SPS nikada nije imao sukobljene frakcije i da iz stranke, za razliku od drugih, nisu odlazili najvažniji ljudi.

„Probajte da izbacite SPS iz političke slike Srbije, i šta ćete dobiti - nestabilnost i strančarenje. SPS je najdugovečnija partija u Srbiji, jedina je istinska socijaldemokratska opcija pred biračima i naš narod to prepoznaje, kao sigurnost da će država da vodi računa o njima”, poručio je predsednik SPS-a.

Dačić je dodao i da, ako izuzme ljude iz SPS-a sa kojima radi već dugi niz godina, ima najveću veru u ono što radi zajedno sa sa Aleksandrom Vučićem.

„Mi smo se našli oko zajedničke borbe za Srbiju, za njen ekonomski napredak i za očuvanje njenog suvereniteta i to nas drži zajedno sve ove godine. Imamo veliku podršku građana za to što radimo i naš zadatak je da ta očekivanja ispunimo”, zaključio je Dačić.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.