Dačić čestitao Božić vernicima koji slave po gregorijanskom kalendaru
Ivica Dačić, Foto: A. K./ATAImages

OGLASIO SE

Dačić čestitao Božić vernicima koji slave po gregorijanskom kalendaru

On je naveo da ovaj veliki praznik sve treba podseti na neprolazne vrednosti razumevanja, uzajamnog uvažavanja i poštovanja

Objavljeno:

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić čestitao je Božić beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu i svim vernicima koji Božić proslavljaju po gregorijanskom kalendaru.

"U ime Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i u svoje ime, čestitam vam najradosniji hrišćanski praznik sa željom da ga proslavite u miru, blagostanju, radosti, ljubavi i slozi, u krugu svojih najdražih i najmilijih", napisao je Dačić.

On je naveo da ovaj veliki praznik sve treba podseti na neprolazne vrednosti razumevanja, uzajamnog uvažavanja i poštovanja, kao temeljnih vrednosti našeg društva, koje nas ujedinjuju i spajaju.

"Želim da nas vera u Boga podseti da su mir, porodica i ljubav univerzalne vrednosti koje treba da nas vode kroz život i podstaknu u nama zajedništvo, toleranciju i poštovanje kako bismo istrajali u očuvanju mira i gradnji bolje i sigurne budućnost za sve nas. Svima želim mirne praznične dane, dobro zdravlje, slogu u porodici i svaki napredak," navodi se u čestitki ministra Dačića.

Bonus video: Protesti

00:17

Protesti

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.