Sigal priznao Tomi: Bili smo nepravedni prema Srbiji, SAD i dalje ne zna istinu o vama!

Baš nas voli

Sigal priznao Tomi: Bili smo nepravedni prema Srbiji, SAD i dalje ne zna istinu o vama!

- Vi ste prijatelj Srbije, i očigledno ste prepoznali naše vrline i dušu, mi to znamo da cenimo - rekao je predsednik Srbije
Objavljeno: 21:40h

Holivudski glumac Stiven Sigal rekao je danas, u razgovoru sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, da je Srbija pretrpela užasnu nepravdu u novijoj istoriji i da u Sjedinjenim Američkim Državama još postoje predrasude o Srbima i pogrešna uverenja o dešavanjima tokom devedesetih godina prošlog veka. Sigal je, kako prenosi Kabinet predsednika, ponovio da je voljan da pokrene filmsku asocijaciju u Srbiji, sa ciljem da se privuku investicije iz filmske industrije.

- Filmska asocijacija bi mogla direktno i indirektno da prihoduje više od milijardu dolara i da zaposli mlade ljude - naveo je holuvudski glumac. Nikolić je ocenio da se Sigal, sa kojim je razgovarao danas, dokazao kao prijatelj naroda u Srbiji tokom prošlogodišnjih poplava kada je pomogao da se prikupi novac za ugrožene.
Fonet
- Vi ste prijatelj Srbije, i očigledno ste prepoznali naše vrline i dušu, mi to znamo da cenimo - rekao je Nikolić, a prenela njegova služba za informisanje. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.