TAKVI KAO BOŠKO SU UNIŠTILI JUGOSLAVIJU! Čankova LSV žestoko optužila lidera Dveri zbog izjave da je Boka srpska, on ih ponizio u odgovoru!
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić, Prfomedia

čija je boka?

TAKVI KAO BOŠKO SU UNIŠTILI JUGOSLAVIJU! Čankova LSV žestoko optužila lidera Dveri zbog izjave da je Boka srpska, on ih ponizio u odgovoru!

Jedan tvit je izazvao buru

Objavljeno:

Lider Dveri, Boško Obradović, izazvao je opštu pometnju na društvenim mrežama zvog objave na svom Tviter kanalu. Naime, Obradović je podelio fotografiju Boka Kotorske, a u opisu napisao:

- О мила Боко, Невјесто Јадрана! Нема лепшег дела Србије од Боке Которске. Проћи ће облаци. Бићемо поново једна држава, а ово Српско Приморје.

Obradovićev Tvit naišao je na brojne prozivke, a među onima koji su napisane reči lidera Dveri shvatili najozbiljnije nalazi se Liga Socijaldemokrata Vojvodine.

BOKA KOTORSKA JE DEO SRBIJE! Tvit Boška Obradovića razbesneo Crnogorce, optužili ga da bunca zbog sunčanice!

Naime, Aleksandar Marton iz LSV, okarakterisao je Obradovićev tvit kao uvredu za Crnu Goru, kao nezavisnu državu.

foto: Youtube printscreen

On je za Espreso.co.rs rekao da LSV smatra da je politika svih zemalja bivše Jugoslavije očuvanje dobrosusedskih odnosa i da je to način bližem pragu Evropske unije.

- Moraju se očuvati dobrosusedski odnosi. Smatramo da takva izjava lidera parlamentarne stranke, predsedničkog kandidata, direktno predstavlja uvredu za Crnu Goru s kojom, moram reći, imamo dobre odnose. Takvi komentari mogu navesti nekog da posegne i za teritorijom Republike Srbije. Tvit gospodina Obradovića u stvari predstavlja jedan ostrašćeni nacionalizam, i baš to je uništilo zemlje bivše Jugoslavije - rekao je Marton za Espreso.

foto: Filip Plavčić

Kontaktirali smo i lidera Dveri, Boška Obradovića da prokomentariše izjavu gospodina Martona.

- Šta li će tek da kažu za Njuznet-ovce i moj navodni tvit "Popokatapetle pitaj Taru da li pamti ljubav staru?!" Otišli su predaleko! Ja sam se barem zadržao na Balkanskom poluostrvu - rekao je Obradović u šaljivom tonu u svom kratkom komentaru.

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.