NAPREDNJAČKI DIREKTOR: Nisam ja vlasnik diskoteke, ja sam SAMO POSREDNIK, te SMS poruke su od pre 2 GODINE!
Foto: Facebook

teške optužbe

NAPREDNJAČKI DIREKTOR: Nisam ja vlasnik diskoteke, ja sam SAMO POSREDNIK, te SMS poruke su od pre 2 GODINE!

Bivši radnik rekao da su radili na crno

Objavljeno: 15:49h

Čačansku javnost nedavno je uzdrmala vest da direktor jedne javne ustanove drži diskoteku koja radi na crno. Prema rečima jednog bivšeg radnika, koji je pričao za komentarpress.net, diskotekom Padrone u Čačku na tuđe ime "gazduje" ili ja gazdovao Dragan Jovović, direktor studentskog centra u Čačku.

Prema rečima ovog radnika, u diskoteci nisu izdavali fiskalne račune, jer, prema njegovim rečima, "kontrola ne dolazi".

- Nikada, ali baš nikada nismo kucali fiskalne račune. Rečeno nam je da sve radimo na crno. Kada se odbiju rashodi, nabavka pića i radnici koji su neprijavljeni, dobit je najmanje polovina od ukupnog pazara. Novac smo ostavljali na određeno mesto. Jovović onda sutra dan dođe po taj novac ili tokom noći pošalje svog čoveka – kaže pouzdan izvor i dodaje da je jednom lično nosio Jovoviću novac.

Posle ovih informacija, u javnost je isplivala prepiska sa Jovovićem, i to u vezi sa "iznajmljivanjem" diskoteke.

foto: Printscreen

Naime, zainteresovani se javio Jovoviću jer je hteo da "iznajmi" lokal na "dva četvrtka" u mesecu, a onda ga je pitao da li je za to dovoljno 60.000 dinara, da zna na čemu je. Na to mu je Jovović odgovorio da je bolje da ne pričaju porukama, da će pričati i da je to "odprilike" to.

foto: Printscreen

Međutim, prema rečima izvora koji je želeo da ostane anoniman, direktoru je bilo malo 60.000 dinara, već je hteo 100.000 za dva četvrtka u mesecu. Pri tom, ova diskoteka inače nije radila četvrtkom.

Prema njegovim rečima, subotom su u lokalu "Padrone" pazari bili pola miliona dinara i nikada nisu izdavali fiskalne račune, što znači da su imali čistu zaradu!

Pozvali smo g. Jovovića da ga pitamo za komentar i da li su ove optužbe tačne, i dobili smo odgovor da on nije vlasnik već njegov prijatelj, a da je ova prepiska od pre dve godine.

- Gazda diskoteke već 30 godina je R. M. Ja sam posredovao između njega i čoveka koji je bio zainteresovan za iznajmljivanje. Ta prepiska je od pre dve godine. A što se tiče rada na crno, skoro su bile tri inspekcije i samo su našli neke sitne greške, ništa drugo nije tačno - rekao je Jovović, koji je optužio Bratislava Jugovića, bivšeg potpredsednika Pokreta socijalista da je sve ovo što se pojavljuje u medijima u vezi sa "navodnim malverzacijama" oko diskoteke "Padrone" njegova zasluga.

Uvidom u podatke iz Agencije za privredne registre, vidi se, međutim, da se R. M. ne spominje zajedno sa "Padroneom", nego da je preduzetnik povezan sa ovom ugostiteljskom firmom izvesni D. N. iz Čačka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.