FOTOKOPIR MAŠINA NA UNIVERZITETU DRŽI ODRŽATU REČ: Da li naprednjaci imaju mašinu za štancovanje ovako nepismenih likova? (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

i sns ima gorjanu

FOTOKOPIR MAŠINA NA UNIVERZITETU DRŽI ODRŽATU REČ: Da li naprednjaci imaju mašinu za štancovanje ovako nepismenih likova? (VIDEO)

Svaki dan po jedan...

Objavljeno:

Taman kad se navikneš na jednog SNS klovna, koji tvrdi da je "oktobar dan za prevenciju borbe", ma šta to značilo (a ne znači ništa, već svedoči o nepismenosti kadrova vladajuće partije u Srbiji), ispliva neki novi naprednjak sa svojim biserima.

Dugačak je niz onih koji su nas oduševljavali u ime Srpske napredne stranke. Tačnije, i oni imaju svoju Gorjanu Marinković, poslanicu Vulinovog pokreta socijalista:

Naprednjačke zvezde predvodi neprikosnovena Andrea Radulović. Njene bisere poslušajte ovde:

ovde:

i ovde:

Njoj tik uz leđa je Dušica "poštovana predsedavajuće" Stojković, s čijim se opusom možete upoznati ovde:

Takođe, ne treba zanemariti ni Ivonu Jevtić, s čijim se gafovima možete upoznati ovde:

Konačno, evo i junaka naše današnje priče. Njegovo ime je Dragomir Petronijević, šef je Kancelarije za mlade i član Gradskog veća. Pa, šta kaže Dragomir?

Na primer, ne želi da mladi odu u svet i da budu "FOTOKOPER" mašine. Ili, "biće jedan film i jedan `PRIGDAN` koktel". Ili, beogradski "UNEVERZITET" koji drži "ODRŽATU" reč. I tako dalje, i tako dalje...

Ima toga još, poslušajte uostalom:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.