VUČIĆ SE OGLASIO: Presrećan sam zbog koncesije za Aerodrom Nikola Tesla, to je OGROMAN USPEH!
Aleksandar Vučić zadovoljan postignutom kocesijom za Aerodrom Nikola Tesla, Foto: AP

ZADOVOLJAN

VUČIĆ SE OGLASIO: Presrećan sam zbog koncesije za Aerodrom Nikola Tesla, to je OGROMAN USPEH!

Francuska kompanija “Vinci Airport” pobedila je na tenderu za koncesiju za Aerodrom Nikola Tesla, a vrednost je čak 501 milion evra za 25 godina

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ekskluzivno za Kurir izjavio da je više nego zadovoljan postignutom koncesijom za Aerodrom Nikola Tesla.

Francuzima ide Aerodrom Nikola Tesla za 501 milion evra!

"Treba napomenuti da je investiciona obaveza francuske kompanije 732 miliona evra, a godišnja taksa na koncesiju će biti od pet do 16 miliona evra. Prezadovoljan sam ovim uspehom Srbije, zaista nisam očekivao da će biti 501 milion. Ovim smo postigli ogroman uspeh i pokazali veliki međunarodni ugled. Zato od srca čestitam i Vladi Srbije i svim građanima na ovom odličnom poslu", izjavio je predsednik Srbije za Kurir.

Aerodrom Nikola Tesla
Aerodrom Nikola Teslafoto: Nebojša Mandić

"Ovo je dan kada je Srbija pokazala da može još više, da je sposobna za još veće uspehe od onoga koji je postizala u prethodne četiri godine", dodao je predsednik.

Inače, francuska kompanija “Vinci Airport” pobedila je na tenderu za koncesiju za Aerodrom Nikola Tesla, a vrednost je čak 501 milion evra za 25 godina.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Nevena Božović

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.