Ludnica u Beloj Crkvi! Suzavcem brane smenu predsednika i prevrću odborničke klupe! (FOTO)

Kopiraju Albance

Ludnica u Beloj Crkvi! Suzavcem brane smenu predsednika i prevrću odborničke klupe! (FOTO)

Jedinstvena Srbija i SNS napravile su većinu za smenu predsednika opštine Bela Crkva i planiraju da postave Darka Bogosavljevića iz SNS na to mesto. Međutim, pre početka sednice bačen i suzavac a odbornici su na ivici tuče
Objavljeno: 11:17h
Još pre početka sednice ispred Skupštine opštine Bela Crkva okupile su se pristalice DS i LSV gde je došlo do čarki između njih i odbronika SNS i Jedinstvene Srbije. Gori Priština! Molotovljevi kokteli i kamenice po zgradi Vlade, policija juri demonstrante po ulicama! (FOTO)
Naprednjaci su nasilno odvodili naše odbornike, oduzimali im telefone, ljudi nisu mogli da se jave porodicama. optužio članove SNS da ne dozvoljavaju pojedincima iz DS i LSV da uđu u salu skupštine i da na svakog ko se usudi prskaju suzavac.
navodi demokrata netačni, da su oni ti koji su napadnuti Haos se preselio i u skupštinsku salu, gde odbornici prevrću stolove, tako da sednica još nije počela.
Predsednik Demokratske stranke (DS) u Beloj Crkvi Željko Crnogorac izjavio je danas Beti da je na odbornike te stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) bačen suzavac kako ne bi prisustvovali sednici vanredne skupštine opštine.
poručio predsedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću da odmah danas raspiše izbore.
Hoćemo demokratiju i u Beloj Crkvi. Nećemo da nas niko bije.
Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.