PONOVIO BIH DA JE ZORANA OPIJENA FUNKCIJOM OD KOJE SE OBOGATILA: Glišić oštro udario na ministarku i pojedine funkcionere SNS
Foto: Marina Lopičić

OŠTRO

PONOVIO BIH DA JE ZORANA OPIJENA FUNKCIJOM OD KOJE SE OBOGATILA: Glišić oštro udario na ministarku i pojedine funkcionere SNS

Predsednik IO naprednjaka rekao je sve što misli

Objavljeno:

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio da je podrška koju je zatražio od lokalnih predstavnika te stranke politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića vezanoj za Kosovo i Metohiju bila upućena "njihovoj savesti, a ne naknadnoj pameti".

Glišić je nedavno javno opomenuo funkcionere SNS-a da nisu dovoljno učinili da odbrane lidera stranke Vučića od napada kada je reč o rešenju kosovskog problema, nakon čega su lokalni stranački odbori započeli sa slanjem saopštenja podrške.

On je u intervjuu za "Blic" rekao da nije tražio podršku za Vučića, da je bila dovoljna "jedna rečenica ili javni nastup", kao i da po sredi nije bila obaveza, već "delovanje po savesti".

Glišić bi, kako kaže, ponovio sve svoje izjave o ministarki gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović u kojima je naveo da je "opijena funkcijom" i da se "od iste obogatila".

"Sve što budem imao da kažem na račun njenog ponašanja i rada, uradiću na stranačkim organima. Naši ljudi moraju da shvate da stranka ima svoju politiku, stavove koje kad zauzme moraju svi da poštuju", rekao je Glišić, dodavši da će pozicija nje i mnogih drugih unutar SNS-a biti "preispitana".

Glišić je rekao da postoje određeni problemi sa koalicijom sa Socijalističkom partijom Srbije na lokalnom nivou, koji su "plod ličnih trvenja", dok je za Demokratsku stranku Srbije (DSS) koja je raskinula koalcije sa SNS-om u 14 opština rekao da to više ugrožava DSS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.