MILICI SE LICE OZARI KAD ME VIDI, IMAM NEŠTO ŠTO NJOJ VIŠE ODGOVARA! Saša Mirković komentarisao devojku Ane Brnabić, pa dobio epitet SELJAČINE!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

skandal

MILICI SE LICE OZARI KAD ME VIDI, IMAM NEŠTO ŠTO NJOJ VIŠE ODGOVARA! Saša Mirković komentarisao devojku Ane Brnabić, pa dobio epitet SELJAČINE!

Mnogi su osudili dvosmislenost njegovih reči, kao i uvredljiv karakter tvita

Objavljeno:

Saša Mirković, nekadašnji naprednjak, danas lider Pokreta Cela Srbija, izazvao je burnu raspravo na društvenoj mreži Tviter, nakon što je u svom tvitu pomenuo devojku premijerke Srbije Ane Brnabić, Milicu Đurđič.

Mnogi su osudili dvosmislenost njegovih reči, kao i uvredljiv karakter tvita, govoreći kako jednom ozbiljnom političaru ne priliči da se tako ponaša u javnosti, no Mirković se nije dao omesti, pa je nastavio u istom duhu.

Naime, on je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj lice Milice Đurđić krasi širok osmeh, a uzrok njenog smeha je, kako je Mirković napisao, upravo on.

Komentari na ovaj tvit bili su puni osude i gađenja, no čini se kako Sašu Mirkovića to nije mnogo uznemirilo. On se čak upuštao u raspravu i objašnjavanje onog što je spornim tvitom želeo da kaže.

Jedan od tviteraša napisao je kako malo šta može da definiše "seljačinu kao tvit".

Na šta je Mirković odgovorio sa:

No, rasprava se tu nije zaustavila, već je Mirković dobio još jedan odgovor:

Pa je i on odgovorio:

Ima i dalje:

Rasprava je čak došla i do Vojvodine i Sandžaka:

Na sve kritike koje su mu bile upućene, Mirković je odgovarao s čuđenjem i pitanjem šta je to neukusno u njegovim rečima.

Na šta je Mirković odgovorio:

Na osudu da dvosmislenost njegovih reči nosi i neke vulgarne konotacije, Mirković se ogradio sa rečima kako je jedina stvar na koju je on mislio i koja stoji između redova "čista kosa".

Jedna od kritika bila je i kako bi čoveka trebalo "prozivati" prema njegovim karakternim osobinama i načinu na koji radi, a ne zbog njegove seksualne orijentacije:

Na šta je Mirković pokazao i svoj stav prema gej populaciji, govoreći kako su njegova deca "normalna":

Bonus video:

Espreso intervju - Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.