Vučić teška srca pozvao na smenu Gašića: U Skupštini hvalospevi za ministra, na tviteru pljuvačina (FOTO)

smena ili hvalospev

Vučić teška srca pozvao na smenu Gašića: U Skupštini hvalospevi za ministra, na tviteru pljuvačina (FOTO)

Premijer je na početku izlaganja rekao da su rezultati koje je Gašić postigao "vrlo dobri"
Objavljeno:

- Znam sigurno da je Gašić nije imao (takvu nameru). Znam da Gašić sebi ne bi poželeo da kleči, niti bilo kojoj ženi, ali Gašić je tako rekao i za to mora da snosi odgovornost - rekao je Aleksandar Vučić. Vučić smenio Gašića, v.d. ministra odbrane Dušan Vujović! (FOTO) On je dodao da je odluku o razrešenju doneo u skladu sa zakonom zbog Gašićeve izjave prema novinarki, ali ne "samo" zbog jedne izjave "jer je to mnogo više od jedne izjave i jedne uvrede", uz ocenu da "svako ko ženi kaže da klekne tera je nesvesno u sigurnu kuću".

- Od vas tražim i računam da razumete razloge za moj predlog upravo zbog učtivosti, moralnosti, poštenja i poštovanja koje moramo da ukažemo drugim ljudima - poručio je Vučić poslanicima i dodao da onaj ko se pokaje i ko se postideo "moći će jedanput da se ponaša drugačije". Premijerovom pozivu za smenu prethodio je osvrt na to kakve je Gašić rezultate postigao. Vučić je rekao da su oni "vrlo dobri" jer je uradio mnogo i za ministarstvo odbrane, i za vojsku i za namensku industriju, što je propraćeno aplauzom poslanika.
Njegov stav o tome podržala je većina poslanika u Skupštini. Poslanici većine su ishvalili sada ministra odbrane. Oni su potpuno na stranu stavili njegovo ponašanje prema novinarki Zlatiji Labović, te su govorili o njegovim vrlinama, kao da je to tema sednice. Takav ton izazvao je bes kod tviteraša, a posebno novinara.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.