Internetom se širi lažno pismo Ivice Dačića: Pazi, sad je za*ebano! (FOTO)(VIDEO)

maj nejm is ivica

Internetom se širi lažno pismo Ivice Dačića: Pazi, sad je za*ebano! (FOTO)(VIDEO)

Kako Espreso saznaje, autor ovog urnebesnog pisma je poznati beogradski lingvista, pisac i izdavač, koji je i ranije na šeretski način ismevao srpsku zbilju
Objavljeno: 15:18h

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić često je na meti kritika zbog (ne) poznavanja engleskog jezika. ČOVEK ZVANI PROVALA: Svi politički gafovi Ivice Dačića! (VIDEO) (FOTO) Na internetu je danas osvanula fotografija, koja navodno predstavlja isečak govora koji je srpski ministar nedavno održao na sednici OEBS. - Pazi, ovo je velikim slovima, to je upućeno tebi i to ne čitaš - samo je jedan od urenesnih saveta udeljenih Dačiću.

Foto: Fejsbuk/Irena Konda
Prema navodima korisnika društvenih mreža, fotografiju je napravio italijanski ministar spoljnih poslova. Na kraju teksta, koji je srpski ministar navodno pročitao, piše završni komentar: - Ovo je kraj, samo ugasi mikrofon. Bravo. Kako Espreso saznaje, autor ovog urnebesnog pisma je poznati beogradski lingvista, pisac i izdavač, koji je i ranije na šeretski način ismevao srpsku zbilju. A kako zvuči kad Dačić govori engleski, pogledajte u videu ispod:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.