Biće baš čupavo: Vučić ide na utakmicu Albanija - Srbija?! (FOTO)

odluka za dan-dva

Biće baš čupavo: Vučić ide na utakmicu Albanija - Srbija?! (FOTO)

Premijer kaže da mu odlazak na utakmicu nije visoko na listi prioriteta, ali da razmatra da li će ipak otići u Elbasan
Objavljeno: 16:53h

Postoji mogućnost da premijer Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak prisustvuje utakmici između Srbije i Albanije u Elbasanu, saznaje Espreso. TOLE KARADŽIĆ: Jači smo s Vučićem u Albaniji! Premijer do ovog trenutka nije doneo odluku o tome. - U utorak ću saopštiti da li ću ići ili ne. Nisu u pitanju bezbednosni razlozi, nego neke druge političke stvari - kazao je Vučić. HAOS U NAJAVI? Srbi se okupljaju u centru Beča da gledaju meč s Albanijom! On je ranije izjavljivao da mu odlazak na utakmicu nije visoko na listi prioriteta, te da ima mnogo posla, ali da svakako razmatra da li će otići u Elbasan. Srpske fudbalere čuvaju snajperisti i helikopteri na meču protiv Albanaca!

- Dogovorio sam se s albanskim premijerom Edijem Ramom da idem tamo, a sad vidim da on zove i Hašima Tačija i neke druge - izjavio je premijer nedavno i dodao da mu ne smeta da Tači dolazi na političke skupove, ali ne i na sportske.
Niko nikad nije ponizio Srbiju kao što su albanske kladionice! (FOTO) Na pitanje da li ga brine procena bezbednjaka po kojoj i nije baš najpametnije ići u Albaniju, Vučić je odgovorio: Albanci zabranili dolazak na utakmicu protiv Srbije čoveku koji je pustio dron! (VIDEO) - Znate da me bezbednosne procene ne interesuju. Iskreno, u velikoj sam gužvi. Imam puno posla. Odlučiću narednih dana. Loptanjem se još nisam bavio - kazao je Vučić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.