Cirkus Kolorado ponovo u vašem gradu: Za koga biste vi glasali za predsednika Srbije? (FOTO)
Foto: MarinaLopicic/ZoranaJevtić/Youtube

spremimo se!

Cirkus Kolorado ponovo u vašem gradu: Za koga biste vi glasali za predsednika Srbije? (FOTO)

Iako su predsednički izbori "tek" sledeće godine, imena mogućih kandidata pojavljuju se svakodnevno, i vrlo su zanimljiva
Objavljeno:

Filmadžija Vladimir Rajčić, koji u SAD živi već 16 godina, najavljuje da će u septembru početi kampanju za šefa države.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Rajčić 16 godina živi i radi u Americi, gde sa bavim filmom i privatnim biznisom. Nastupio je u nekoliko holivudskih ostvarenja, u kojim je igrao i sa zvezdama poput Klinta Istvuda, Hilari Svonk, Majkla Medsena... Autor je i američkog filma "Srpski ožiljci", koji je delom sniman u Beogradu.

foto: Youtube printscreen

- Nisam odmah bio siguran da li to da uradim, ali sam dobio veliku podršku mnogih, kao i dijaspore, kao čovek koji ima dobre kontakte svuda u svetu. Hoću da pokažem da ovde može nešto dobro da se uradi, da ljudi koji ne glasaju mogu da se pokrenu, da mlade ljude koji nisu nikad razmišljali o politici pokrenemo da zajedno nešto promenimo. Lako je spakovati se i otići, ali ja to neću da uradim - objašnjava Rajčić za Kurir razloge za ulazak u trku za predsednika.

No, i drugi se oglašavaju ovim povodom.

Potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović najavio je kandidaturu na predstojećim predsedničkim izborima ističući da levica mora imati svog kandidata.

Predsednik opštine smanjio sebi platu za 50.000 rsd - šta mislite koliko mu je ostalo?

foto: Youtube printscreen

On je u tom razgovoru rekao da priželjkuje da se Aleksandar Vulin kandiduje za predsednika Srbije, kao i da je on lično spreman da uđe u trku.

- Ako se Vulin ne bude kandidovao, sve sam bliži odluci da učestvujem na predsedničkim izborima. U tom slučaju podneo bih ostavku na partijsku funkciju i izašao na izbore kao kandidat naroda, računajući na glasove članstva i simpatizera Pokreta socijalista - rekao je Jugović, a preneo Nedeljnik.

Na pitanje koga vidi kao najvećeg konkurenta on je odgvorio: Ukoliko se kandidujem, sportski je da ne glasam samog sebe, već je sportski da glasam Šešelja - kandidata kojeg hoću da pobedim.

No, za koga sigurno znamo da će im biti konkurencija (nastavak na sledećoj strani...)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.