DOK VI SKUPLJATE RIJALITI POENE, POLICIJA RADI SVOJ POSAO: Popović Ivković ODGORILA Miroslavu PAROVIĆU!
Biljana Popović Ivković, Foto: Ana Paunković

direktno

DOK VI SKUPLJATE RIJALITI POENE, POLICIJA RADI SVOJ POSAO: Popović Ivković ODGORILA Miroslavu PAROVIĆU!

Popović Ivković je u pisanoj izjavi ocenila da bi Parović trebalo da zna značenje "vladavine prava i poštovanje institucija", kako je navela, kada bi bio "opozicija po ugledu na one u evropskim državama"

Objavljeno:

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je danas da predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović pokušava da prikupi "jeftine poene" napadajući institucije.

Popović Ivković je u pisanoj izjavi ocenila da bi Parović trebalo da zna značenje "vladavine prava i poštovanje institucija", kako je navela, kada bi bio "opozicija po ugledu na one u evropskim državama".

"Pošto niste (opozicija po ugledu na evropske države), ubeđeni ste da Vi treba umesto tužioca da dajete naloge policijskim službenicima i da određujete tok istrage. Dok vi skupljate rijaliti poene, isti ti policijski službenici, koje omalovažavate, rade svoj posao", navela je ona.

Prema njenim rečima, policijski službenici su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom na rasvetljavanju slučaja prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici radili sve vreme od dobijanja prijave.

"Identifikovali su osumnjičene, uprkos nespremnosti žrtve da sarađuje čak i na temu lokacije gde se incident dogodio, ali i pribavili snimke koji dokazuju šta se dododilo", kazala je ona u pisanoj izjavi.

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović kritikovao je danas u otvorenom pismu ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojšu Stefanovića i direktora Policije Vladimira Rebića.

Parović, koji je na društevnim mrežama objavio snimak prebijanja čoveka u Novom Sadu, ocenio je danas da Stefanović i Rebić, napadom na njega, "kao i na sve druge koji su ranije javno ukazivali na zabrinjavajući stepen kriminalizacije srpskog društva, šalju poruku svim gradjanima da se ni slučajno ne smeju drznuti da javno kritikuju mafiju i njene veze sa vlašću".

On je napisao da je "šokiran" načinom na koji su Stefanović i Rebić, "bez bilo kakve potrebe, ispolitizovali... monstruozno prebijanje mladića u Novom Sadu" i sveli ga na "klasičan rijaliti šou".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.