Kako je Toma Nikolić prešao put od lopate do predsednika i mastera ekonomije? (FOTO)
Foto: Beta/Miloš Miškov, Beta/NemanjaPančić, Youtube/Mikecparodije

sve na jednom mestu

Kako je Toma Nikolić prešao put od lopate do predsednika i mastera ekonomije? (FOTO)

Šta je sve naš predsednik Tomislav Nikolić bio, koliko je poslova radio, na kakvim je stranputicama bio
Objavljeno: 16:31h

Toma je jako ponosan na svoju ženu i domaćicu Dragicu pa je pre par godina dao i jednu "uskršnju" izjavu: "...Moja žena, koja je slikarka, ne farba jaja samo u crveno! Svakom detetu, sinu, snajama i unučićima namenski priprema uskršnja jaja. Mlađem sinu, recimo, oslikava grb Partizana jer je vatreni navijač crno-belih, a starijem neki motiv iz bankarstva, posla kojim se bavi. Meni je godinama oslikavala grb SRS, ali ove godine će morati da menja znak"

Kada se promenio znak, promenili su se i njegovi afiniteti, pa je sa viskija prešao na rakiju, a o stavovima da ne pišemo, ali ne pre nego što je nazdravio sa bivšim liderom i vođom Vojislavom Šešeljom. Ova ljubav se tragično završila.

Pokušavao je Toma i da bude neimar, počeo je da zide crkve u okolini svoje mile Bajčetine, ali ga ni to nije dugo držalo pa je rešio da je i to malo dovoljno da shvati, da mu je lopate preko glave.

Hteo je Toma da bude i rudar. I bilo mu je super zabavno, ali je onda ipak shvatio da je to naporan rad, mnogo mraka i nedostatka svežeg vazduha i...Toma nije bio zadovoljan! Čvrsto je rešio da lopatu ne zameni krampom!

Želeo je da se bavi i održavanjem kulturne srpske tradicije, pa je Toma pristupio i Kulturno umetničkom društvu i zaigrao kolce. Sudeći po izrazu njegovog lica - nije bio zadovoljan. Ah, da, on uvek tako izgleda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.