Vučić: Od danas se nećemo obazirati na izjave koje dolaze iz Hrvatske!
Foto: AP / DARKO VOJINOVIĆ

no comment!

Vučić: Od danas se nećemo obazirati na izjave koje dolaze iz Hrvatske!

- Imati neprijatelja oduzima najviše vremena, a Srbiji je vreme potrebno za ozbiljnije stvari od neprijatelja - rekao je premijer
Objavljeno: 18:46h

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će se od danas članovi vlade Srbije uzdržavati od komentarisanja negativnih izjava koje ovih dana dolaze iz Hrvatske.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Srbija nije šaka zobi. Neka oni nastave da vređaju, mi ih se nismo uplašili, mi ćemo nastaviti da guramo našu ekonomiju, jer svaki naš uspeh oni doživljavaju kao poraz - naveo je Vučić.

-Želimo da prestanu sa politikom u kojoj hoće Hrvatsku i Srbiju da predstave kao dve nedorasle i nezrele države koje igraju ping pong - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

foto: Fonet / Aleksandar Levajković

On je rekao da mu je žao što zvaničnici Hrvatske neće da se odreknu te vrste fašističke prošlosti, koja je ispoljena u njihovim komentarima na godišnjice stradanja Srba koje smo ovih dana obeležili, te da kažu da nisu saglasni sa tim i da je najstrašnije osuduju te zločine.

- Ne tražimo da kažu da je to bio genocid, iako jeste, već samo da izraze saučešće i kajanje porodicama žrtava, a ne da osuđuju u svojim izjavama unuke žrtava, a veličaju dede dželate - rekao je Vučić.

On je rekao da imati neprijatelja oduzima najviše vremena, a Srbiji je vreme potrebno za ozbiljnije stvari od neprijatelja.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.