Kako bi Tramp vladao Srbijom? Gde bi bio Trampov toranj i u kojem rijalitiju bi pokidao? (GIF)
Foto: Profimedia, Reuters

trampova srbija

Kako bi Tramp vladao Srbijom? Gde bi bio Trampov toranj i u kojem rijalitiju bi pokidao? (GIF)

Ameri ga baš i ne očekuju raširenih ruku, ali da li bi Donald Tramp bio dobar vladar Srbije? Da li bi je uredio kako treba?
Objavljeno: 17:13h

Donald Tramp, američki biznismen, u SAD je predstavljen, makar za jedan deo javnosti, kao agresivan, skandalozan i kontroverzan kandidat za predsednika. No, kod njih je pitanje da li će uređenu američku državu "poremetiti", a kod nas bi, da nam je Tramp mogući predsednik, bilo pitanje da li će zemlju uvesti u red.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zamislili smo kako bi bilo da nam je Tramp predsednik, i da li bi Srbija bila "otpuštena", ili "opuštena".

Od kakve teške bolesti pati Hilari? Amerika bruji da ona ne može ni da preživi mandat! (FOTO) (VIDEO)

Tramp Tower umesto Ušća

foto: Reuters

Naravno da bi Tramp morao da ima svoju kulu u Beogradu. Kad može Toma tri kuće, i to kako ga optužuju, ilegalno, može i Tramp jednu, legalnu. I to ne bilo kakvu, i bilo gde. Kapiramo da bi hteo da to bude na Ušću, jer je najudarnija tačka u gradu, em je u delu grada koji se sada razvija kao nikada, a Tramp je pre svega biznismen.

Kockarnice u školama

foto: Reuters

Nije se proslavio svojim kazinima, i to je jedan od biznisa u kojima je imao pehove. Ali sklonost i ljubav prema kocki dovela bi do toga da u okolini škola nemamo kockarnica i kladionica, već u samim školama, gde bi deca učila verovatnoću dobitka na blek džeku, ali i kako da blefiraju u pokeru, životu i poslu, što bi bio obavezan predmet.

Koji bre migranti?

Mučeni migranti bi morali da nađu drugi put ka EU, znajući njegove radikalne stavove.

Ministri i saradnici u rijalitiju

Svi se sećaju njegovog rijalitija, koji je i u Srbiji bio popularan "Šegrt". Svake epizode jedan od "šegrta" koji ne ispuni zadatak bio bi otpušten uz ono njegovo - "You are fired!".

E sad, zamislite da postroji sve naše ministri, direktore preduzeća i slično, i da svaku noć gledamo kako se preznojavaju da li će dobiti otkaz jer neki kilometar autoputa nije završen na vreme!

Udri bre, gledamo, ma kakvi Parovi!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.