DANAS NAM JE DIVAN DAN: Kako je Toma čestitao Putinu rođendan! (FOTO)
Foto: Fonet

čestitke!

DANAS NAM JE DIVAN DAN: Kako je Toma čestitao Putinu rođendan! (FOTO)

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić uputio je rođendansku čestitku ruskom kolegi Vladimiru Putinu
Objavljeno: 11:21h

Predsednik Rusije, Vladimir Putin danas puni 64 godine, a rođendan mu je čestitao i predsednik Srbije, Tomislav Nikolić. On je svom ruskom kolegi poželeo dobro zdravlje i sreću.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Veliko mi je zadovoljstvo da Vam, povodom Vašeg rođendana, uputim srdačne čestitke i najbolje želje za dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh. Vaše beskompromisno zalaganje za napredak Ruske Federacije, kao i za očuvanje mira i stabilnosti u svetu, poštovanje fundamentalnih načela međunarodnog prava i principa jednakosti svih zemalja bez obzira na njihovu veličinu, svrstava Vas u red malobrojnih državnika sveta koji uživaju podršku svih koji veruju u ideale istinske ravnopravnosti, slobode i demokratije, naveo je Nikolić u svojoj rođendanskoj čestitki Vladimiru Putinu.

PROMENA PLANA: Medvedev ne dolazi u Beograd u oktobru? (FOTO)

Nikolić je ruskom predsedniku poručio da u svim naporima i iskušenjima na koje nailazi da ima podršku Srbije.

foto: Beta / Emil Vaš

- Međusobno razumevanje i uvažavanje, kao i uzajamno poverenje koje među našim narodima istorijski postoji, predstavljaju čvrst temelj za dalji razvoj tradicionalno bliskih odnosa i saradnje između naših zemalja i jačanje prijateljstva naših bratskih naroda. Želeći Vam još jednom dobro zdravlje, sreću u ličnom životu, kao i puno uspeha u Vašem odgovornom poslu na čelu Ruske Federacije, primite gospodine predsedniče, izraze mog najdubljeg uvažavanja, napisao je Nikolić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.