DAČIĆ ODBRUSIO HRVATSKOM PREMIJERU: Neka pazi da ne bude ORAO PAO!

NE ZNA SAMO MILJACKU

DAČIĆ ODBRUSIO HRVATSKOM PREMIJERU: Neka pazi da ne bude ORAO PAO!

Hrvatski premijer Zoran Milanović na upozorenja iz Srbije zbog zatvaranja srpsko-hrvatske granice odgovorio: "Orao ne lovi muhe. Mi smo orao"
Objavljeno: 19:46h

Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Srbije ponovo je pokazao svoj smisao za humor. Naime, on je izrevoltiran time što je hrvatski premijer Zoran Milanović Srbiju nazvao "muhom" rekao da na taj način on vređa Srbiju. - Na taj način hrvatski premijer šalje nekorektne poruke uvredljive za našu zemlju - rekao je Dačić, i dodao da bi mu na sve to poručio da je "orao pao".

Inače, hrvatski premijer Milanović je na konferenciji za novinare održanoj zbog izbegličke krize našu zemlju nazvao "muhom". Komparaciju je, kako se navodi, napravio jer se Srbija sa problemom migranata suočava mesecima, ali i zbog činjenice da je kroz Srbiju prošlo gotovo 170.000 izbeglica.
Kada su ga novinari pitali da prokomentariše upozorenja iz Srbije zbog zatvaranja srpsko-hrvatske granice on je odgovorio: "Orao ne lovi muhe. Mi smo orao".
Potpredsednik Vlade Srbije hrvatskom premijeru kratko je odgovorio : - Odgovorio bih mu citatom iz filma "Balkanski špijun" - "orao pao". Bolje da Hrvatska vodi računa da im se to ne desi, a ne da deli (Milanović) lekcije - rekao je Dačić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.