Zbog širenja panike: Preletačevića zvali u policiju,  ugasili mu Fejsbuk profil!
Foto: Filip Plavčić

Beli u centru pažnje

Zbog širenja panike: Preletačevića zvali u policiju, ugasili mu Fejsbuk profil!

Profil je obrisan zbog velikom broju prijava da je lažan ili preko nekog od softvera, a sam Preletačević tvrdi da je povod njegov tekst "Sa kim "ratuju" moji odbornici" na jednom mladenovačkom portalu, u kom nije štedeo mladenovačku upravu
Objavljeno: 07:37h

Ljubiša Preletačević Beli, lider pokreta Sarmu probo nisi (SPN) iz Mladenovca ostao je večeras bez svog Fejsbuk profila, a pre oko tri nedelje pozvan je u policijsku stanicu na informativni razgovor zbog širenja panike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako članovi pokreta pretpostavljaju, profil je obrisan zbog velikom broju prijava da je lažan ili preko nekog od softvera, a sam Preletačević tvrdi da je povod njegov tekst "Sa kim "ratuju" moji odbornici" na jednom mladenovačkom portalu, u kom nije štedeo mladenovačku upravu.

- Seoska posla! Ne znaju da ću da unajmim programere da naprave „Belibook“. Biće jači od Fejsbuka, ceo svet će imati profile osim botova – objašnjava Beli zašto ne žali toliko za profilom na kojem je stekao maksimalni broj prijatelja, i nekoliko hiljada pratilaca.

Velika rasprava povela se na društvenim mrežama zbog brisanja profila, a mladenovačka politička sfera "zatalasala" se od kad su odbornici SPN poveli pitanje o kvalitetu vode u ovoj opštini. Od trenutka podnošenja predloga da JKP "Mladenovac" izveštava građane u trenucima kada je voda neispravna vladajuća koalicija im je u startu zamerila obaveznost pravne forme i zbog toga ga odbacila.

- Atmosfera je u poslednje vreme veoma nelektrisana. Beli je u jednom radijskom intervjuu govorio o neispravnosti vode, i u izlaganju, nehotice rekao da je "otrovna", kako bi je uporedio i naglasio ozbiljnost teme - priča Stevan Vlajić iz SPN-a o razlozima pozivanja stranačkog lidera na informativni razgovor.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.