Američki marinci ismevali Vučića, on im poručio: Nisam ni očekivao nešto inteligentno od njih!
Foto: Fonet/AP

Diplomatski skandal

Američki marinci ismevali Vučića, on im poručio: Nisam ni očekivao nešto inteligentno od njih!

U petak uveče u Ambasadi SAD u Beogradu priređena je proslava Noći veštica, koju je obeležilo skandalozno vređanje i ismevanje srpskog premijera
Objavljeno: 08:09h

Prema informacijama koje su iznete na konferenciji za štampu Aleksandra Vučića, nekoliko američkih marinaca, koje je predvodio Metju Mekrej, zamenik vojnog atašea, na proslavu su došli maskirani u fantomke i obučeni u crne majice na kojima je pisalo "Savamala demolišn tim" (Savamala, tim za rasturanje). Oni su se, navodno, cele večeri rugali srpskom premijeru, uzvikujući i uvrede na njegov račun.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić je potvrdio da su ga o svemu obavestile naše službe bezbednosti.

- Upoznat sam sa crnim humorom američkih marinaca i, ako je to tačno, ništa drugo osim tupavog humora nisam primetio. Nisam ni očekivao ništa inteligentnije, nisu to baš doktori nauka, rekao je Vučić, dodavši da ne misli da to ima bilo kakve veze sa ozbiljnim stvarima.

Slučaj "Savamala" bio je tema i intervjua koji je američki ambasador Kajl Skot dao za list "Kurir", rekavši da ono što se tamo dešavalo ukazuje na nepoverenje koje građani, po njegovom mišljenju, imaju u Vladu Srbije, koja ih nije zaštitila.

foto: Zorana Jevtić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.