OSTAVILI PSA SAMOG KOD KUĆE, PA NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Dočekao ih je HOROR, a tek KOLIKA JE ŠTETA (FOTO)
Pas, Foto: Profimedia

LUDORIJE

OSTAVILI PSA SAMOG KOD KUĆE, PA NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Dočekao ih je HOROR, a tek KOLIKA JE ŠTETA (FOTO)

U njihovom saopštenju se navodi da su slušali tvrdnje da je pas bacio laptop u kantu, prosuo dvolitarsku kantu farbe niz stepenice, a jedan je čak srušio televizor sa postolja nakon što je video drugo kuče na ekranu

Objavljeno:

Porodica iz Velike Britaniji pretrpela je štetu od oko 4.000 funti (oko 560.000 dinara) nakon što je njihov pas naučio kako da otvori slavinu u kuhinji i poplavio kuću.

Incident se dogodio dok su vlasnici bili odsutni, ali ludorije psa uhvatila je kućna sigurnosna kamera.

Viski, mladi mešanac labradora i doge protegao se na zadnje noge i stavio šape na sudoperu, a kadar koji se deli na mreži prikazuje psa kako bulji u tekuću vodu.

Porodica je bila zbunjena kada su stigli kući. Obratili su se i njihovoj osiguravajućoj kući “Aviva”, koja je rekla da je u pitanju neobičan incident u vezi sa kućnim ljubimcima. Zanimljivo je da osiguravajuća kompanija u Velikoj Britaniji svake godine prima oko 800 zahteva za odštetu u kojima su psi igrali glavnu ulogu, piše Miror.

U njihovom saopštenju se navodi da su slušali tvrdnje da je pas bacio laptop u kantu, prosuo dvolitarsku kantu farbe niz stepenice, a jedan je čak srušio televizor sa postolja nakon što je video drugo kuče na ekranu.

– Psi su voljeni članovi miliona domova u Velikoj Britaniji. Oni su uključeni u sve aspekte porodičnog života, a naša imovina ponekad zbog toga ispašta – rekla je Keli Vitington, britanska direktorka za imovinska potraživanja kompanije Aviva.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.