KULTNI GLUMAC U BIZARNOM PODUHVATU: Ni u snu NE BISTE pomisliti da je zbog uloge radio OVO
Defo i Ema, Foto: Print Screen Youtube/SearchlightPictures

JEZIVO

KULTNI GLUMAC U BIZARNOM PODUHVATU: Ni u snu NE BISTE pomisliti da je zbog uloge radio OVO

Defo u filmu glumi lekara koji oživi svoju ženu, Belu Bakster (Stone), nakon njene smrti.

Objavljeno:

Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone i Ramy Youseff su morali pohađati razne edukacije zbog svojih uloga u filmu Poor Things, reditelja Yorgosa Lanthimosa, piše Indiewire.

Defo i Jusef su pohađali edukaciju za pogrebnike, gde su učili tehnike balzamiranja i autopsije korišćene u 19. veku. Defo u filmu glumi lekara koji oživi svoju ženu, Belu Bakster (Stone), nakon njene smrti.

Youseff je u nedavnom intervjuu otkrio čime se sve glumačka postava bavila kako bi se pripremili za svoje uloge. "Mark je učio naglasak, Emma je išla na kurs plesa, a Willem i ja smo provodili vrijeme s pogrebnikom", rekao je Youssef. "Osećao sam se kao da sam na kampu za edukaciju."

Van Gog, Vilijem Defo
foto: Printscreen/youtube

Youseff je izjavio da je Willem bio jako fokusiran na edukaciju i da je znao imati probleme s vežbama koje su radili jer ima veće ruke od Youseffa, ali nije dopustio da ga to spreči.

Upravo ta posvećenost ulozi je razlog zašto bi Lanthimos hteo nastaviti suradnju s Dafoeom. Dafoe će se sa Stone pojaviti i u rediteljevom nadolazećem filmu AND.

Poor Things će biti premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu u septembru ove godine, a u bioskop dolazi krajem godine. Trailer za film pogledajte u nastavku.

04:41

PLAŠIM SE ZA SVOJU ĆERKU! Rasta otrkiva da li je strog otac i ČIJI MU JE SUD NAJBITNIJI! Završen film o njegovom životu

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.