MONSTRUOZNO UBISTVO NOVINARKE: Seksualno se iživljavao nad lešom, izbo po genitalijama, a jedan detalj je ostavio sve u šoku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

kao iz horor filma

MONSTRUOZNO UBISTVO NOVINARKE: Seksualno se iživljavao nad lešom, izbo po genitalijama, a jedan detalj je ostavio sve u šoku! (VIDEO)

U javnost su procurili novi jezivi detalji monstruoznog ubistva švedske novinarke Kim Val (30)

Objavljeno:

Policija je saopštila da se danski pronalazač Peter Madsen (46) seksualno iživljavao nad lešom nesrećne žene. Na njenim genitalijama i oko njih otkriveno je 14 ubodnih rana, a istraga je utvrdila da je bilo i seksualnog kontakta sa žrtvom posle njene smrti.

Njegovi prijatelj ispričali su u istrazi da je Madsen bio fetišista, i da je seksualno eksperimentisanje bilo važan deo njegovog života, a policija je pretražujući potonulu podmornicu, otkrili snimke na Madsenovom računaru koj prikazuju mučenja i komadanja drugih žena.

"Mislimo da su to snimci istinskih ubistava", izjavio je tužilac Jakob Buk-Jepsen, ističući da su neki od kadrova opisivali dekapitacije, davljenje i spaljivanje živih žrtava.

Peter Madsen je nedavno priznao je da je raskomadao telo švedske novinarke Kim Val, na svojoj podmornici, ali da je nije ubio. On je izjavio da se novinarka otrovalarla ugljen-monoksidom u kabini podmornice, dok je on bio na palubi.

Ovo je inače njegova treća verzija o smrti švedske novinarke. Kim se 10. avgusta uveče, ukrcala na Madsenovu podmornicu, o kojoj je radila priču. Tada je poslednji put viđena živa. Kada je njen dečko prijavio nestanak iste noći, zabrinut što se još nije vratila, policija je počela da traga za podmornicom i dvoje putnika.

Prvi put je primećena tek dan kasnije, u prepodnevnim satima, ali samo 30 minuta kasnije je potonula. Madsen je spasen i tvrdio je da se Kim iskrcala posle intervjua.

Međutim, posle 11 dana njen leš pronađen kod Kopenhagena u jezivom stanju - bez glave, ruku, nogu. Madsenu je uhapšen i optužen za ubistvo i zlostavljanje leša.

(Espreso.co.rs/ Izvor: krone.at)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.