ZASLUŽUJE DA ZNA ŠTA JOJ JE BILO U USTIMA: Kada je uhvatio devojku u ovom činu ZANEMEO JE!
Momak i devojka, Foto: Profimedia

BIZARNO

ZASLUŽUJE DA ZNA ŠTA JOJ JE BILO U USTIMA: Kada je uhvatio devojku u ovom činu ZANEMEO JE!

Njena rodjaka je tokom porodične otkrila neobičnu naviku iz detinjstva.

Objavljeno: 15:16h

Jedan anonimni korisnik Redita tvrdi da je nedavno saznao za bizarnu naviku svoje devojke da žvaće čarape.

Ovaj čudan detalj o njoj je navodno spomenula njene rođaka tokom porodične večere, zbog čega se ona razbesnela. Međutim, dečko je to jednostavno video kao „glupu, nevinu stvar iz detinjstva“ i nije shvatao da ona to i dalje radi. Međutim, iznenadilo ga je koliko je počela da se brani nakon što ju je pitao zašto je to radila, moleći ga da promeni temu.

U međuvremenu je zaboravio na sve to sve dok se otprilike mesec dana kasnije nije probudio ranije i zatekao je sa čarapom u ustima. Bila je to ista čarapa koju je nosila prethodnog dana.

– Ona je otvorila oči, videla me kako je gledam i pljunula je na pod, a onda smo se oboje ponašali kao da se ništa nije dogodilo. Sada, nekoliko nedelja kasnije, pokušao sam da to spomenem. Opet je pobesnela – napisao je na Reditu zbunjeni mladić sa korisničkim imenom tshaw154.

U nastavku kaže da joj je konačno pre neki dan rekao da ako je već ljubi u usta zaslužuje da zna šta je bilo u njima, međutim to je izgleda dodatno razbesnelo.

– Ona se uznemirila i utrčala u kuću. Sišla je niz stepenice i rekla mi: “Izneću nešto o čemu ti ne voliš da pričaš ako me stalno budeš zapitkivao o tome. Iskreno rečeno, nije me briga da li ona to radi, ali želim da znam šta je razlog za ovo ponašanje i zašto odbija da me obavesti o tome. Super smo otvoreni o svemu, i to je baš van karaktera za nju – nastavio je mladić.

On se sada se pita da li greši što pokušava da razume žvakanje čarapa i obratio se korisnicima ove društvene mreže za savet. Podsticali su ga da bude pažljiv, ali su imali razumevanja za njegovu zabrinutost.

– Imaš pravo da zaštitiš svoje zdravlje, a oralna higijena je nešto jako ozbiljno. Pokušaj da shvatiš u čemu je problem nije neobično ponašanje za partnere – savetovao je jedan korisnik.

– Mislim da je problem sa kojim se suočavaš koliko posledica toga što navaljuješ. To je za nju osetljiva tema i ona je to jasno rekla. Moraš da pokažeš neke znake saosećanja i razumevanja i da joj daš do znanja daje nećeš osuđivati – predložila je oprezniji pristup druga osoba.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.