"ŽELELA JE DA JOJ URADIM OVO RUKOM": Muški žigolo RASKIRNKAO žene, SVE HOĆE JEDNU STVAR
Muškarac, Foto: Printscreen Instagram

opa!

"ŽELELA JE DA JOJ URADIM OVO RUKOM": Muški žigolo RASKIRNKAO žene, SVE HOĆE JEDNU STVAR

Ovaj muškarac ima 36 godina i radi kao poslovna pratnja, kaže da ima već stalne klijentkinje, a evo i šta najčešće žene očekuju od njega!

Objavljeno: 11:47h

Dame nisu jedine koje u zamenu za novac pružaju seksualne usluge. Najstarijim zanatom na svetu danas se podjednako bave i muškarci i žene, a upravo ovaj momak je primer toga.

- Ja sam poslovna pratnja i ne stidim se svog poziva. Gluma je moje osnovno zanimanje, ali u čekanju uloga ne može tek tako da mi protiče vreme. Morao sam da nađem dodatno zanimanje. Moj trener mi je 2018. godine rekao da se i on sam jedno vreme bavio ovim i da je lepo zarađivao. Rešio sam da probam i nisam se pokajao. Moji roditelji ne znaju da ovo radim, ali pojedinim prijateljima sam se čak i poverio - započinje priču ovaj muškarac, a prenosi The Sun.

Ovaj čovek ima 36 godina i već 2 godine je "u poslu". Kaže da je ponedeljak obično dan kada posle burnog vikenda odmara.

- Tokom vikenda uglavnom imam po 2 susreta dnevno sa klijentkinjama. Moja cena je 180 evra po satu ili evro za minut onlajn. Cena uključuje seks, ali ista je i ukoliko samo razgovaramao, prošetamo, ili izađemo na večeru što se često dešava. Posle vikenda ponedeljkom odmaram, a unapred znam kojim danima se sa kim družim. Dešava se i da budem "iznajmnjen" na nekoliko sati ili celu noć - istakao je mladić.

Mnogi su se pitali šta je to što dame žele, a ovaj eskort-muškarac ima odgovore na sva pitanja.

- Neprijatno je kada 1. put odlazim kod klijentkinje. Žene koje me plaćaju su uglavnom u kasnim 40. godinama, iako mi nijedna nije rekla tačne godine. Najmlađa je imala oko 20, a najstarija više od 60. Trudim se da ih zadovoljim na najbolji mogući način i ostajem sve dok to ne uradim, iako može da mi istekne satnica. Dama sa kojom se sada viđam je 1. put želela samo da je zadovoljim rukom. I meni je to bilo 1. put pa sam bio veoma nervozan, ali sada mi je stalna klijentinja. Većina žena, uključujući i nju voli misionarsku pozu, one legnu na leđa i sve ostalo prepuste meni - otkrio je on.

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.