NAJPOZNATIJA GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE ŠOKIRALA JAVNOST: Nema SRBINA koji je ne zna, a ovo NIKO NIJE OČEKIVAO
Mia Kalifa, Foto: Printscreen instagram/miakhalifa.pr

"napustite muževe"

NAJPOZNATIJA GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE ŠOKIRALA JAVNOST: Nema SRBINA koji je ne zna, a ovo NIKO NIJE OČEKIVAO

Najpoznatija zvezda filmova za odrasle, Mia Kalifa podelila je ženama savete za brak

Objavljeno:

Uprkos tome što je ostvarila zavidnu ulogu u filmovima za odrasle, Mia Kalifa može da se pohvali time što se udavala dva puta i verila čak tri. Ona je nedavno u svom videu podelila nekolio saveta za brak. Mnogi je nisu smatrali kompetentnom, s obzirom na njena neuspla ljubavna iskustva, ali bilo je i onih koji su joj likovali.

Mia je bila striktnog stava da ljudi ne treba da se osećaju zarobljenim u neispunjenim vezama i brakovima i da brak ne treba da se smatra svetom institucijom, već samo papirologijom.

Mia Kalifa
foto: Printscreen / Instagram / Mia Kalifa

Na samom početku obraćanja Mia je sebe uporedila sa NFL zvezdom, Tomom Brejdijem i navela ga za primer. U TikTok-u, bivša zvezda filmova za odrasle savetovala je ženama da napuste muškarca za koga su udate ako ne žele da ostanu sa njima.

"Ja sam kao Tom Brejdi. Oženjen sa 18. Razveden sa 21. Drugi brak. Oženjen sa 25. Razveden sa 28. Treća veridba. Verena u 29. Završila sa 30, ali sam zadržala prsten", kroz smeh je objasnila zvezda filmova za odrasle i dodala da "ne treba da se plašimo da napustimo ove ljude."

Ako brak ili odnos ne donese sreću i ispunjenje, ohrabrila je ljude da se ne plaše da odu. Donošenje izbora u skladu sa ličnom srećom i blagostanjem, naglasila je, treba da ima prednost nad društvenim očekivanjima.

"To je obaveza koju preuzimate, ali ako osećate da ne dobijate ništa od te obaveze i pokušavate, morate da idete. Morate da idete", nastavila je ona.

Ubrzo su ispod videa osvanuli najrazličitiji komentari: " Primati bračne savete od Mie Kalife izgledalo bi kao primanje saveta Nemaca o tome kako pobediti u svetskim ratovima", "Ova žena, prema sopstvenom priznanju, ima dva propala braka i treći koji je propao pre nego što ga je uopšte promenila. Ipak, zadržala je verenički prsten. Otmena, Mia. Stvarno otmena."

A šta vi mislite o ovome?

00:49

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.