NIJE ZNAO DA UMIRE DOK MU FRIZER NIJE OTVORIO OČI: Lekari su mu rekli da je ostalo još ŠEST MESECI
Čovek, Foto: Instagram printscreen/nickosmithson

neverovatno

NIJE ZNAO DA UMIRE DOK MU FRIZER NIJE OTVORIO OČI: Lekari su mu rekli da je ostalo još ŠEST MESECI

Njegovi prijatelji se trude da mu ispune poslednje želje

Objavljeno:

Čoveku, kome je frizer ukazao na sumnjivi mladež i savetovao mu da se pregleda, rečeno je da ima još samo nekoliko meseci života.

Nikolas Smitson (38) otišao je kod lekara nakon otkrića tokom posete frizeru u Kvinslendu u Australiji. Uprkos što je frizer uočio anormalni mladež na njegovoj glavi, lekari su mu najpre rekli da nema "o čemu da brine". Ali znao je da nešto nije u redu, pa je odlučio da se prijavi kod specijaliste za kožu, koji je odmah poslao deo mladeža na biopsiju.

Rezultati su pokazali da je rast bio nodularni melanom, a loše vesti se tu nisu završile za do tada zdravog i aktivnog čoveka. Lekari su rekli da se proširio preko pocrnelog mladeža i do njegovih limfnih čvorova. Lekrari su mu rekli da će mu ovaj Božić verovatno biti poslednji, pa su se njegovi prijatelji i porodica okupili.

Nikolas je za "Courier Mail" rekao: - Sećam se da sam pogledao svoju devojku i rekao: 'Je*eno ću umreti, ovo će me ubiti'. Otišli ​​smo do moje kuće i samo zurili u prazan zid i plakali.

U avgustu su mu lekari dali šest meseci života.

- Ovo je potpuno neverovatno. Njegovi prijatelji su sada pokrenuli stranicu za prikupljanje sredstava kako bi mogao da maksimalno iskoristi vreme koje mu je preostalo. Do sada je prikupio 36.051 dolara, oko 20.000 funti, rekao je prijatelj.

Čovek
foto: Instagram printscreen/nickosmithson

Njegovi drugari Klodet i Džejmi napisali su na stranici i Nikove želje: "Niku je dijagnostikovan melanom u četvrtom stadijumu i trenutno se bori da pobedi u borbi protiv raka. Nick je izrazio da bi želeo da putuje što je više moguće dok je još uvek u mogućnosti. Iako mu je postavljena terminalna dijagnoza, nadamo se da će se moći boriti i pobediti u ratu protiv raka. Bilo bi sjajno kada bismo to omogućili Niku", pisalo je u objavi i ovo:

"Ne znamo šta nam budućnost sprema, pa želimo da osiguramo da Nik može da doživi ovo iskustvo. Tražim od svih nas da pomognemo na bilo koji način sa bilo kojom donacijom. Svaki dolar će pomoći Niku da postigne nešto od stvari na njegovoj listi. Sve donacije će ići direktno njemu".

"Oni koji ne poznaju Nika, znaju da je on ljubazno, velikodušno ljudsko biće sa prelepom dušom, takođe veoma ponosan. Nik u početku nije želeo da ovo objavim, ali ovo je jedini način da mu ostvarimo san da putuje, a bez podrške onih oko njega, to nije moguće."

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.