NARUČIO JE ''MAGIČNO'' OGLEDALO KAKO BI GLEDAO GOLE LJUDE: Preko 9.000 EVRA iskeširao, a onda su se pojavili ONI
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

NARUČIO JE ''MAGIČNO'' OGLEDALO KAKO BI GLEDAO GOLE LJUDE: Preko 9.000 EVRA iskeširao, a onda su se pojavili ONI

Trojica muškaraca iz Zapadnog Bengala namamili su 72-godišnjeg muškarca iz Kanpura po imenu Avinaš Kumar Šukla da kupi magično ogledalo.

Objavljeno:

Jedan čovek iz Indije mislio je da kupio magično ogledalo koje će mu omogućiti da vidi ljude gole! Tako su neki ljudi -prevaranti su iskoristili njegovu naivnost i očaj te ga prevarili.

Tako je 72-godišnji indijac prevaren za sumu od 9 miliona indijskih rupija odnosno za 9.960,00 evra!

Trojica muškaraca iz Zapadnog Bengala namamili su 72-godišnjeg muškarca iz Kanpura po imenu Avinaš Kumar Šukla da kupi magično ogledalo. Čoveka su naterali da veruje da će mu ogledalo omogućiti da vidi ljude gole!

Šukla je došao u kontakt sa trojicom muškaraca preko zajedničkog poznanika. Prevaranti su rekli žrtvi da su radili sa singapurskom firmom koja se bavila artefaktima. Žrtvi je rečeno da je ogledalo koštalo zapanjujuću cenu od 2 milijarde rupija (221.357 ervra)

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Ubrzo je čovek otputovao u Bubanešvar. Srećom, shvatio je da je prevaren. “Pošto su se već rastali sa pozamašnom sumom od 9.960,00 evra Šuklina realizacija perfidne zavere odvijala se tokom sastanka u hotelu“, rekao je inspektor Bisvarajan Sahu, koji je zadužen za policijsku stanicu u Najapali.

Tri prevaranta su identifikovana kao Parta Singraj, Molaja Sarkar i Sudipta Sinha Roj. Uhapsila ih je policija Najapali u Odiši. Prilikom hapšenja, policajci su oduzeli nekoliko stvari. Uključuje automobil, 28.000 rupija u gotovini i pet mobilnih telefona prenosi times now news

Telefon prevaranata je sadržao nekoliko video snimaka koji su detaljno opisivali ‘magične’ moći ogledala. Na lokaciji su pronađeni i lažni ugovori. ovakve prevare nisu retke u Indiji.

BONUS VIDEO:

05:50

POZNAVALAC VLAHA TVRDI DA MAGIJA NE POSTOJI: Kult mrtvih jako izražen, pokojniku čak namenjuju JUTARNJU ROSU I POJ PTICA

(Espreso/zanimljivostidana)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.