TRI PUTA UGRAĐIVALA SILIKONE I DIZALA ZADNJICU DA BI IZGLEDALA OVAKO: Sad je priznala ODAKLE joj novac, AU BATO
Skarlet Blek nakon svih operacija, Foto: Printscreen/Instagram/ scarletblackx

ZANIMLJIVO

TRI PUTA UGRAĐIVALA SILIKONE I DIZALA ZADNJICU DA BI IZGLEDALA OVAKO: Sad je priznala ODAKLE joj novac, AU BATO

Ona se podvrgla čak 13 puta pod nož, a evo ba šta liči posle tolikih operacija

Objavljeno: 07:18h

Britanka Skarlet Blek (27) godinama je odvajala novac kako bi dala depozit za kupovinu kuće iz snova, a onda je odlučila da sredstva presumeri u nešto što je smatrala mnogo važnijim - u ličnu transformaciju.

- Možda neću imati kuću iz snova, ali ću svakako imati telo iz snova. Živimo u našem telu više nego u našem domu, tako da je to za mene samo ulaganje - prokomentarisala je Skarlet.

Kako prenosi Njujork post ona je tri puta išla na operaciju grudi, ali i na brazilsko podizanje zadnjice, liposukciju i zatezanje mišića na rukama.

Skarlet je počela da investira novac u transformaciju svog tela početkom 2021. godine, kad je stala na vagu i videla da ima čak 159 kilograma.

- U vreme pandemije korona virusa mnogo sam se ugojila, jer sam jela velike količine brze hrane. Manje sam spavala, pila sam veće količine alkohola i prestala da šetam - priznala je Skarlet.

Kako je ispričala još kao devojčica imala problema sa viškom kilograma. Držala je dijete i uvek se suočavala sa jo-jo efektom. Strast prema hrani dovela ju je do toga da je za jedan obrok jela količine dovoljne za celu porodicu.

- Za obrok sam jela veliku picu, hleb sa belim lukom, prženu piletinu, puding i sve to zalivala gaziranim sokovima. U pojedinim danima sam nosila tri obroka za poneti - priznala je Skarlet.

Kad je prejedanje počelo da se održava na njeno zdravstveno stanje, odlučila je da potraži pomoć stručnjaka.

- Čula sam za resekciju želuca i činilo mi se da je to jedina stvar koja bi mogla da me spasi da ne umrem od debljine - otkrila je Skarlet.

Otišla je operativni zahvat u februaru 2021. godine. S obzirom na to da je ova operacija veoma skupa, Skralet je morala da načne životnu ušteđevinu namenjenu za kupovinu kuće. Ali, ova intervencija se isplatila - plavokosa Britanka smršala je čak 89 kilograma.

Nova figura dala joj je vetar u leđa da iznova zavoli sebe, ali i da ode na nove intervencije. Otišla je na liposukciju stomaka i ruku, kao i na operaciju zatezanja mišića ruku koje su visile najpre zbog viška kilograma, a onda i zbog viška kože posle brzog gubitka kilograma.

Potom je dala oko 7.000 evra za operaciju grudi. Na ovu intervenciju išla je, po savetu stručnjaka, čak tri puta kako bi njeno poprsje izgledalo baš onako kako je želela.

U avgustu 2022. otputovala je u Tursku, gde su joj hirurzi uradili zatezanje butina i podizanje grudi, a u leto ove godine podvrgla se još jednom povećanju grudi, liposukciji i podizanju zadnjice.

Iako je potrošila mnogo novca da bi transformisala telo i išla na 13 operacija, Skarlet kaže da nijednog trenutka nije zažalila zbog takve odluke.

- Kad stanem ispred ogledala shvatam da bih opet uradila istu stvar. Prezadovoljna sam svojim izgledom. Na kraju krajeva, novac uvek možemo da zaradimo. Ušteđevina koju sam imala pomogla mi je da se bolje osećam i fizički i psihički. Sad ponovo skupljam novac za kupovinu kuće - otkrila je Skarlet.

Bonus video: Silikoni kod Kineza

00:06

SILIKONI SAMO ŠTO NE PUKNU, VEĆI SU OD GLAVE: Sandra Obradović ugradila NOVE GRUDI? Ponovo privukla pažnju posle SKANDALA S MUŽEM!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.