SRĐAN IZ ŠVAJCARSKE POSTAVIO OGLAS NA FEJSBUKU PA PODELIO SRBE: Nije lako naći baš TAKVU ženu za sebe... (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

oglas

SRĐAN IZ ŠVAJCARSKE POSTAVIO OGLAS NA FEJSBUKU PA PODELIO SRBE: Nije lako naći baš TAKVU ženu za sebe... (FOTO)

Srbin traži ženu u grupi na Fejsbuku

Objavljeno:

Srbin Srđan (43) koji živi u Švajcarskoj odlučio je da se oproba u pronalaženju svoje lepše polovine na internetu, te je unutar Fejsbuk grupe "Srbi u Švajcarskoj" napisao "retko normalan oglas", da su mu mnogi čestitali što još uvek poštuje prave vrednosti. Ipak, bilo je i onih koji ga nisu podržali.

"Pozdrav svima, posebno damama! Ja sam razveden, 80.- godište i tražim neku normalnu ženu da se upoznamo. Ne jurim papire jer već imam trajne i radim već osam godina u istoj firmi. Takođe u Srbiji imam svoju kuću. Nije materijalno sve u životu, želim da upoznam ženu sa kojom će mi dolaziti lepe i zanimljive večeri i svitati nasmejana i vedra jutra", napisao je Srđan u svojoj objavi.

Mnogi Srbi, članovi ove Fejsbuk grupe iz srca su mu poželeli da ono što traži i nađe, te objasnili da su danas retki koji kao on traže samo ljubav.

Srđanov oglas
foto: Printscreen/facebook/TIM MACPHERSON

"Baš lepo napisano, retki su takvi muškarci a naravno i žene, danas svi gledaju neku korist nažalost", napisala je jedna gospođa.

Na njen komentar javio se i sam Srđan.

"Svi gledamo korist, to je tačno. U takvom svetu živimo. Ali najveća korist je deliti postignuta dobra i sreću sa osobom sa kojom ležeš zajedno i sa kojom se budiš", odgovorio je on.

"Nisi ti za ovo danas"

Ispod su se našli još neki komentari, koji su potvrdili isto.

"Retko normalan oglas, sa srećom, želim ti stvarno, stvarno od srca da nađeš neku normalu", "Lepo i iskreno rečeno želim vam puno sreće u potrazi za pravom ženom, "Ne znam da li sam ikada pročitao pošteniji oglas, alal vera momak", bili su samo neki od komentara.

Ipak, Srđanov oglas nije prošao ni bez onih koji su smatrali da je ovakvim objavama, neće naći devojku nikada.

"Uđi u vremensku kapsulu, vrati se u SFRJ i 80te. Nisi ti za ovo danas", "Lepe i zanimljive večeri i nasmejana jutra, brate ala si ti prolupao, pa gde to ima, jedino ako kupiš lutku neku na baterije i da je programirana da ti bude nasmejana, haha bićeš ti ipak sam. Izvini molim te možda i nađeš neku koja ce dobiti papire i onda ćeš opet ovde tražiti. Čuj 'nasmejana jutra' baš će se smejati tamo oko pet, kad ti ustaješ a ona spava pa je budiš, biće tu rafalnog smeha", glasili su još neki komentari.

BONUS VIDEO:OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.