DOBILA JE DNK TEST I URADILA GA IZ ŠALE: Nije otkrila samo šok istinu o svom ocu, već je bio umešan i ovaj MLADIĆ
Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /

STRAŠNO!

DOBILA JE DNK TEST I URADILA GA IZ ŠALE: Nije otkrila samo šok istinu o svom ocu, već je bio umešan i ovaj MLADIĆ

Godine su prolazile, a ništa neobično nije se dešavalo

Objavljeno:

Mnogi smatraju da koliko god godina da imate nikada niste dovoljno zreli niti spremni na rezultat DNK test koji vam oktriva da li su vaši roditelji zaista i oni biološki. Situacija je dramatičnija ukoliko odlučite da testiranje uradite iz čiste zabave, a upravo tako je jedna devojka otkrila dugo čuvanu tajnu.

- Imam 21 godinu i mlađu sestru. Pred doček 2019. godine dobila sam promotivni DNK test od bliske prijateljice koja je tada bila zaposlena u kompaniji koja se bavila prozivodnjom testova. Iz čiste zabave sam tokom 2020. godine rešila da uradim test, iako sam oduvek znala ko su mi roditelji. Nedugo zatim stigli su rezultati i kao što sam očekivala, stajalo je ime moje mame, ali na mestu imena moga oca nije pisalo ništa.Pretragom u serveru, podaci su povezani sa mojom majkom, ali kod mog oca stajao je upitnik. Odmah sam mami rekla za to, a ona je odgovorila da je moj otac, budući da ima 65 godina, stariji i da nije baš u koraku sa modernom tehnologijom. Objasnila je i da mu je profil na mrežama uvek bio “privatan” budući da je ona to vodila. Nikada nisam znala kako teče proces utvrđivanja DNK testa, pa sam joj poverovala i zaboravila na to - započinje svoju priču ova devojka, a o tome je pisao i Dejli miror.

Godine su prolazile, a ništa neobično nije se dešavalo do prošle godine.

- Nisam primetila poruke koje dolaze na mejl kao “spam” i mislila sam da su u pitanju reklame. Kada sam najzad ušla tu videla sam više od 20 poruka od strane kompanije koja mi je radila DNK test. Otvorila sam mislivši da je u pitanju ponuda za razne druge stvari koje bi mi izmamile novac i tada sam videla poruke od dečka koji mi je izgleda polubrat i od brojnih drugih rođaka sa kojima sam, izgleda, bila u srodstvu. Bila sam zapanjena. Mama nam je uvek pričala kako je naš tata bio taj koji je umeo da “švrtlja” i da juri lepe žene i da nas ne bi iznenadilo da imamo polubraću ili polusestre po belom svetu - nastavlja priču ova devojka.

Ona je bila zapanjena saznanjem da polubrat koji joj je pisao nije bio sin njenog oca, niti njene majke, a onda je saznala pravu istinu.

- DNK poklapanja su pokazala da taj dečko i ja imamo istog oca, a to nije čovek za koga sam verovala da mi je otac. Tu je i cela porodica sa strane tog čoveka koja je želela da me upozna. Skupljala sam hrabrost i najzad se suočila sa majkom. Bila je zapanjena činjenicom da mi se polubrat obratio na osnovu DNK podudaranja. Na kraju mi je priznala da je bila “željna pažnje” i da je navodno ponekad, umela da prevari mog oca. Rekla je da mi je pravi otac nekadašnji njen kolega sa posla i da se "to" desilo svega nekoliko puta dok su bili na poslovnom putovanju van grada. Pitala sam je za sestru, rekla je da nije sigurna ko je njen otac, pošto ih je, očigledno, tada bilo više u opticaju. Molila me je da ne kažem tati, ali činjenica da ga je lagala i varala više od 20 godina, a da je čak nas ubedila da je on bio taj koji je varao me je naterala da smognem snage i priznam mu - zaključila je ona.

Komentari su ubrzo usledili.

- Vaš otac zaslužuje da zna istinu, napomenite mu da ga volite kao ranije i da to ne menja odnos između vas.

- Prilično je zlobno što je vaša majka slagala vas i sestru sve vreme i povrh svega ubedila vas da vam je otac lažov i varalica.

- Istina uvek pronađe svoj put na kraju, makar to bilo i posle 20 godina.

Bonus video

04:43

DNK analiza je sto odsto sigurna

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.