RADNICA EROTSKOG KLUBA OTKRILA NAJPRLJAVIJE TAJNE MOĆNIKA: Sve pršti od BLUDA i razvrata, ovo PRAVILO svi poštuju
Ilustracija, Foto: Profimedia

nemoral na sve strane

RADNICA EROTSKOG KLUBA OTKRILA NAJPRLJAVIJE TAJNE MOĆNIKA: Sve pršti od BLUDA i razvrata, ovo PRAVILO svi poštuju

Detaljno je otkrila Inka Nevala, Finkinja koja radi kao kreativna direktorka u tom klubu

Objavljeno:

Osim toga što morate izdvojiti hiljade dolara da biste uopšte kročili tamo, postoje ključna pravila koja gosti moraju da poštuju.

Jedan od njenih zadataka je koordinisanje nastupa i posebnih događaja. Ispričala je što se događa na zloglasnim zabavama, na koje često dolaze bogati i slavni.

- SNCTM događaji uglavnom su ograničeni na 100 gostiju kako bi se osigurala intimna, ali avanturistička atmosfera. Na našim događajima obično postoje formalni kodeksi oblačenja. Zahtevamo da muškarci nose odela, a žene elegantne večernje haljine ili donji veš. Jedno od naših zlatnih pravila je isticanje pristanka i suzdržavanje od opijanja. Ali, najvažnije pravilo je biti otvorenog uma i uživati, rekla je.

Seks
foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Kaže kako je glavni fokus kluba stvaranje visoko senzualne umetnosti koja "nadilazi konvencionalne granice".

- Polaznici mogu steći uvid u intimnost i lični rast, čineći SNCTM događaje prilikama za duboka ljudska iskustva. Parovi često dolaze na ove događaje s dozom nervoze, ali odlaze radosni, podsećaju na tinejdžere, rekla je.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Iako je kodeks oblačenja bitan, sve se može promeniti kako veče prolazi.

- Gosti obično dolaze u elegantnoj večernjoj odeći, muškarci se odlučuju za odela. Kako se veče odvija, neki prihvataju jedinstvene izraze ličnog stila, uključujući fini donji veš. Neki počnu da hodaju naokolo s potpuno otkrivenom kožom ukrašenom nakitom kao što su BDSM predmeti poput okovratnika i povodaca, otkrila je Nevala.

Seks
foto: Profimedia

Postoje različita okruženja u kojima parovi mogu da uživaju, od VIP kauča do glavne spavaće sobe s penušavom kadom. To obično zavisi od para koji najčešće traži inspiraciju od drugih.

- Atmosfera je nabijena pozitivnom energijom. A usred toga, lepe i imućne osobe upuštaju se u svoja jedinstvena erotska putovanja. Po celom prostoru, tajanstvena bića postavljaju zadivljujuće instalacije, dodajući element intrige celokupnom iskustvu, zaključila je.

BONUS VIDEO

03:53

LATENTNA EROTIKA USRED BELA DANA: Pogledajte vreo razgovor Kristine i Davora

(Espreso/najzena/Selena Ribić/Prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.