SESTRE OTIŠLE ZAJEDNO U BOLNICU I IZOPERISALE SVE ŠTO SE MOGLO: Neverovatna TRANSFORMACIJA je sve ZBUNILA (FOTO)
Bliznakinje, Foto: Printscreen/Instagram/nicoleapolson

ajoooj!

SESTRE OTIŠLE ZAJEDNO U BOLNICU I IZOPERISALE SVE ŠTO SE MOGLO: Neverovatna TRANSFORMACIJA je sve ZBUNILA (FOTO)

Nikol Polson (30) influenserka i majka dvoje dece i Britani Trent (27), njena mlađa sestra, odlučile su zajedno da pokažu svetu njihov put transformacije

Objavljeno:

Obe su podvrgnute liposukciji brade, vrata i vilice, a takođe su se odlučile za ugradnju odgovarajućih implantata u grudi. Rezultati su bili spektakularni, ali su naišli na sumnjičavost od strane pojedinaca na društvenim mrežama. Naime, pojedini su se pitali da li su to zaiste bile njih dve na fotografijama pre transformacije.

Uzbudljiva priča o uspešnim plastičnim operacijama koje su doživele Nikol i Britani postala je glavna tema društvenih mreža. Ove sestre su delile zajedničko zadovoljstvo posle intervencija liposukcije i ugrađivanja novih grudi. Međutim, one smatraju da su se suočile sa nepravdom i optužbama da su prevarile javnost u vezi sa obimom svojih plastičnih operacija, naime mnogi tvrde da su njih dve uradle mnogo više na sebi nego što priznaju.

Optužbe su stigle do tačke da su ih pratioci prozivali za lažiranje slika i tvrdili da su koristile fotografije drugih sestara kako bi pokazale svoj pređašnji izgled. Nikol je i pored svega toga ponosno delila navodno prave fotografije pre i posle na svom Instagram profilu, ali to nije umirilo sumnje dušebrižnika.

Sestre su se suočile sa kritičarima koji su ih nazivali "patetičnim" i uporedili ih sa "otrovom". Ipak, ove dame ostale su nepokolebljive u odluci da podele svoju priču u javnosti putem društvenih mreža i magazina i inspirišu druge na slične poteze. Sestre su takođe promenile i boju kose, pa su iz nekadašnjih ekstremnih plavuša prešle u nešto prirodniju nijansu plavo-smeđe boje.

Nikol i Britani su vlasnice i uspešno upravljaju modnom radnjom u Oklahomi, SAD. Nikol je istakla kako je ozbiljnije pristupila održavanju kože od 2022 godine. Hidratacija, dnevna krema za oči i minimalno šminkanje postali su ključni koraci u njenom novom životnom režimu.

- Još od 2022. godine koristim kremu za intenzivno hidriranje i to dva puta dnevno. Šminkam se isključivo jednom nedeljno, čime sam sačuvala kvalit svoje kože i štedim lice. Moja dnevna šminka se svodi na toniranu kremu, tečno rumenilo, malo sjaja na usnama sa ukusom višnje, braonkastu senku za obrve i braon maskaru. To je sve. Primetila sam da bolje izgledam sa manje šminke - istakla je za medije Polsonova, a o njima je pisao i San.

BONUS VIDEO

02:14

Transformacija Nikole Rokvića

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.