DEVOJKA PRIŠLA MLADOŽENJI NA VENČANJU I BACILA MU SE U ZAGRLJAJ: Gosti u neverici gledaju MLADINU reakciju (VIDEO)
Svadba, Foto: Printscreen/Tik-Tok/lifecoachshawn

zagrljaj potajao!

DEVOJKA PRIŠLA MLADOŽENJI NA VENČANJU I BACILA MU SE U ZAGRLJAJ: Gosti u neverici gledaju MLADINU reakciju (VIDEO)

Nakon svečane ceremonije sklapanja braka najčešće slede čestitke mladencima

Objavljeno:

To je prilika da se mnogi slikaju, a čestitke i lepe želje jedan su od emotivnijih trenutaka čitave ceremonije.

Međutim, nekada se desi da ne znate kako biste odreagovali u situaciji kada recimo vašeg taze supruga zagrli neko od gostiju prisnije nego što bi trebalo. Upravo to se dogodilo na jednom venčanju, a snimak je postao hit na društvenim mrežama upravo zbog neprimereno prisnog trenutka mladoženje i jedne devojke, odnsono gošće na venčanju.

Kako se vidi na snmku, devojka je prišla mladencima držeći u ruci po svemu sudeći nevestin bidejamer i čvrsto zagrlila mladoženju. Njen prisan zagrlja sa mladoženjom trajao je neuobičajeno dugo. Ne samo što ga je grlila - ona mu je i nešto šaputala, dok se muškarac samo smeškao. Sitacija je bila neprijatna do te mere da je čak i nevesta usiljeno smeškala i povremeno brisala suze s lica. Nakon dugog grljenja sa mladoženjom devojka je konačno čestitala i mladi koju je na kratko zagrlila.

U opisu snimka bilo je pitanje.

- Kako biste reagovali da ste vi mlada?- pisalo je u postu.

Ovaj snimak je reagovala i jedna tiktokerka koja je imala savet kako reagovati u ovakvim situacijama.

- Moja prva reakcija kada sam videla ovaj video je da su oni izuzetno familijarni. Ovaj zagrljaj je viši stepen intimnosti koji bi muškarac trebalo da ima samo sa suprugom. Ali mnogi komentari koje sam videla su "moja ljutnja to ne bi podnela" i slično, "ovo bih joj uradila", "ono bih joj uradila"...To je posao muškarca. On je taj koji je drži čvrsto i nije mogao ili nije želeo da se otrgne iz njenog zagrljaja. Imaj poštovanja, pored supruge si - navela je Šavanda.

Ona je objasnila kako bi muškarci u tim situacijama trebalo da znaju šta im je činiti i da drugim ženama moraju da stave do znanja da su zauzeti, a ne da to čini supruga i, ne daj Bože, ulazi u konflikte sa drugim ženama.

Ovo je pokrenulo lavinu u komentarima i ljudi su imali različita mišljenja.

@lifecoachshawn Was this hug between this new groom and a wedding guest too familiar? #weddingettiquette #dating #flirting #datingtips @Shawnda ♬ original sound - Shawnda

- Ona mu je ćerka.

- Bolje da mu je sestra.

- On drži njene ruke u svojim isuviše dugo.

- Ja mislim da je rekla: "Volim te, tata" na početku snimka.

- On je gleda kao da ne želi da je pusti.

- Ona dobro zna šta radi - bili su neki od komentra.

Mnogi su komentarisali kako je moguće da je ova devojka sigurno mladoženjina ćerka ili sestra, budući da drži bidermajer u rukama. Ipak, mnogi su poverovali u priču da ona gaji simpatije prema mladoženji i da je takav zagrljaj bio nedospustiv. Ukoliko je to ipak bila njegova ćerka, onda je normalno želela da podeli očevu sreću i da mu kroz zagrljaj kaže koliko ga voli.

BONUS VIDEO

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.