DEVOJKA PODELILA SLIKU IZ KUPATILA, A NIJE VIDELA ŠTA SE KRIJE IZA NJE: Sve je SEVNULO, a ruke zabio u... (FOTO)
Selfi iz kupatila, Foto: Printscreen/Instagram/ShanRose14

baš grozno

DEVOJKA PODELILA SLIKU IZ KUPATILA, A NIJE VIDELA ŠTA SE KRIJE IZA NJE: Sve je SEVNULO, a ruke zabio u... (FOTO)

Dok su selfiji za neke ljude svakodnevna pojava, ponekad osoba napravi grešku koja postane viralna

Objavljeno: 22:22h

Iako je ova situacija zabeležena još 2020. godine, mnogi je se i danas sećaju i verovatno se plaše da im ni slično ne desi. Zato, budite oprezni kada nešto objavljujete na društvenim mrežama.

Ljudi danas svima šalju slike, glasovne poruke, a sve ređe kucaju iste. Slike na društvenim mrežama su takođe svakodnevnica. Za Šenon But, ovo je sramota za čitav život, ali možda malo više za njenog dečka. Neizgled, obična slika pre izlaska iz kuće u ogledalu, prevorila se u noćnu moru. Međutim, ona je ostavila objavu na Instagramu pola sata pre nego što je shvatila grešku. Proveravajući post kasnije, shvatila je šta je objavila. U pozadini slike koju je okačila na Instagramu vidi se njen momak Hari koji je u tom momentu završio u toaletu i briše zadnjicu.

Ovo je devojka koja je objavila sliku dečka u pozadini

Slika je bila na mreži 37 minuta pre nego što je primetila i brzo izbrisala objavu. Prijatelji su je hrabrili, ali ipak slika je postala viralna.

- Imala sam ovu fotografiju na svom Instagram nalogu pre nego što sam primetila da moj momak briše zadnjicu u pozadini - rekla je ona tada, prenosi "Miror".

Devojka sa selfijem iz kupatila
foto: Printscreen/Instagram/ShanRose14

- Bila sam sa svojim prijateljem i oboje smo odmah počeli da plačemo od smeha kada smo to primetili i pomislila sam da moram da je izbrišem. Onda sam spomenula to u grupnom ćaskanju i moj prijatelj je rekao da to moram da stavim na Tviter, biće smešno. Prvo sam bila u kupatilu, a onda je on ušao. Rekla sam mu da se slikam, samo sam slikala ne razmišljajući ništa o tome i otišla. Nisam čak ni sliku postavila odmah. Nakon nekoliko dana sam pomislila da je lepa slika, ma da je okačim - objašnjava.

Ipak, najbliži ovog para nisu reagovali na najlepši način zbog situacije koja se dogodila.

BONUS VIDEO

00:30

SRPSKI MATEMATIČAR ZVAO NOLETA IZ PUBLIKE! Đoković mu na kraju meča uzeo telefon i slikao selfi!

(Espreso/republika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.